Silviu Mares 11 august 2017
Dacia Unirea joaca in aceasta seara, la Iasi, cu Stiinta Miroslava
Dacia Unirea joaca in aceasta seara, la Iasi, cu Stiinta Miroslava

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate meciurile din cadrul etapei a II-a a Ligii a 2-a la fotbal. Etapa va fi deschisă de Dacia Unirea Brăila, care va juca în această seară, de la ora 18.00, în deplasare, cu Știința Miroslava. Meiul se va desfășura pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași, acolo unde nou promovata în Liga a 2-a își desfășoară meciurile pe teren propriu.

Ambele formaţii au pierdut la limită meciurile din prima etapă. Dacia Unirea a pierdut cu 3-2, pe teren propriu, în faţa echipei ASU Politehnica Timişoara, iar Știinţa Miroslava a fost învinsă cu 2-1, în deplasare, la ASA Târgu Mureş.

Partida de astăzi este arbitrată la centru de Paul Unimatan din Zalău, iar la linii vor oficia Adrian Mărginean (Aiud) şi Ionuţ Petrică Cîmpeanu (Cluj).

Pentru acest meci antrenorul Alin Pânzaru nu se va baza pe Marius Dima, accidentat în meciul cu timișoara, dar și pe Paul Ioan și Costin Ghiocel, suspendați. În această situație Alin Pânzaru s-a văzut nevoit să apeleze la Sorin Frunză, care va fi trecut pe foaia de joc a meciului cu Miroslava.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci oficial în luna octombrie 2016, la Uricani, în faza a 4-a a Cupei României ediția 2016-2017. Atunci brăilenii s-au calificat în prelungiri, când s-au impus cu 3-1, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

 

Comentarii