Silviu Mares 27 octombrie 2017

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă îl acuză pe primarul Marian Dragomir că obstrucționează acțiunea de strângere de semnături pentru reducerea taxei de salubritate și eliminarea taxei pe apa de ploaie.

Speriat de numărul din ce în ce mai mare de brăileni care au semnat petiția PNL pentru reducerea taxei de salubritate și eliminarea taxei pentru apa pluvială, primarul Marian Dragomir încearcă, prin orice mijloace, să împiedice acest demers. Dacă la mijlocul săptămânii trecute a anunțat că-i ”va verifica personal pe cei care au semnat”, primarul recidivează, într-o nouă tentativă de a stopa un demers cetățenesc, perfect legal.
, spune Alexandru Dănăilă.

Consilierul județean PNL, Alexandru Dănăilă spune că printr-o decizie fără precedent, administrația locală obstrucționează, cu bună știință, amplasarea de noi corturi pentru stângerea de semnături, deși PNL Brăila a parcurs etapele legale în vederea autorizării.

Am solicitat autorizații de amplasare a unor corturi pe strada Școlilor, Calea Călărașilor, strada Cezar Petrescu, strada 1 Decembrie, Calea Galați, pe fondul cererilor tot mai mari de la brăileni, care au dorit asemenea puncte cât mai aproape de domiciliile lor. Mai mult, reprezentanți ai Primăriei Brăila au dat dispoziții Poliției Locale de a intensifica controalele în zonele în care echipele  PNL se deplasează.
, a spus liderul liberalilor brăileni.

Președintele liberalilor brăileni a spus că nimeni și nimic nu va putea opri acțiunea PNL de strângere de semnături. Acesta crede că demersul inițiat de liberali este unul corect și necesar.

Brăilenii s-au săturat să plătească pentru servicii inexistente sau de proastă calitate. Regretăm să constatăm că astăzi, în Brăila, primarul Dragomir utilizează mijloace de intimidare, practici pe care le consideram apuse. Ne așteptam ca Marian Dragomir, poate și datorită tinereții, să înțeleagă că opinia oamenilor trebuie să conteze și că primăria nu este o feudă proprie
a mai spus Dănăilă.

Comentarii