Silviu Mares 31 octombrie 2017

Consilierul judetean PNL Danut Lungu a reactionat la declaratiile primarului Marian Dragomir privind cazurile din municipiul Braila in care unii cetateni platesc servicii de canalizare desi nu beneficiaza de acest serviciu. 

Danut Lungu a postat pe o retea de socializare un mesaj la finalul caruia ii roaga pe brailenii care platesc dar nu beneficiaza de serviciul de canalizare sa depuna la sediul C.U.P. Dunarea o cerere prin care anunta conducerea ca sunt taxati pentru acest serviciu dar nu sunt bransati la canalizare.

Eu am atras ATENTIA asupra unui fapt real aflat de mine in urma unor declaratii verbale facute de cetatenii care au aceasta problema. Se pare ca domnul Primar in loc sa verifice daca sunt cetateni care platesc acest serviciu de care nu beneficiaza, s-a apucat de tot felul de declaratii politice in care ne trimite-n trecut, la Hotarari de Consiliul Municipal votate in anii anteriori. Domnule Marian Dragomir, SUNT MULTE NEREGULI IN BRAILA. Asta nu inseamna ca sunteti vinovat de deciziile luate in trecut de cei care conduceau administratia locala. Cetatenii sunt interesati mai mult de rezolvarea problemelor decat de gasirea vinovatilor. Sunteti ales de cetatenii Brailei pentru a va face treaba de primar, de conducator al orasului, de administrator al urbei. Dvs. trebuie sa gasiti solutii la toate probemele reale reclamate de cetateni. Nu mai gasiti scuze ! Am sa fac eu ce trebuia sa faceti dvs. d,p.d.v administrativ.
, spune consilierul judetean PNL, Danut Lungu. 

Lungu face apel la cetatenii aflati in aceasta situatie sa ceara o analiza la adresa de domiciliu, iar cererea pe care o vor depune la CUP Dunarea sa fie in dublu exemplar si cu numar de inregistrare. Acesta le solicita cetatenilor braileni aflati in astfel de situatii sa lase in atentia sa o copie a cererii depuse la CUP Dunarea, dupa ce au primit numar de inregistrare, la sediul PNL din Calea Calarasilor nr. 62, colt cu strada Tineretului..

Comentarii