Silviu Mares 23 octombrie 2017

După un start de sezon dezamăgitor, pentru echipa lui Florentin Pera pare să fi ieșit soarele. HC Dunărea și-a rezolvat în parte problemele și acum poate aborda meciurile cu efectivul complet, iar asta s-a văzut în jocurile cu CSM roman și în returul cu Byasen, chiar dacă în meciul nu norvegiencele nu a avut drept de joc decât Dziana Ilyna.

Pera a declarat că dacă ar fi putut să o folosească și pe Shteriova în meciul cu Byasen probabil că echipa ar fi avut șanse mai mari să întoarcă rezultatul din tur și HC Dunărea Brăila să se califice în turul III al Cupei EHF.

Antrenorul Florentin Pera se declară mulțumit de modul în care echipa a început să joace și este încrezător că și în această ediție de campionat HC Dunărea va termina pe o poziție fruntașă.

Chiar dacă în perioada următoare HC Dunărea Brăila are trei meciuri relativ ușoare, cu CSM Slatina (acasă), Măgura Cisnădie (în deplasare) și cu U Cluj (acasă), antrenorul Florentin Pera spune că de aceste meciuri se teme cel mai tare, mai ales pentru faptul că se vor desfășura în decurs de o săptămână și ar putea interveni și o oboseală a jucătoarelor.

 

Comentarii