Silviu Mares 26 octombrie 2017

Având în vedere situația creată pe parcursul zilei de astăzi, 26 octombrie 2017, în urma unor defecțiuni de natură tehnică la nivelul sistemului informatic central al Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, activitatea cu publicul a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brăila nu s-a putut desfășura conform programărilor existente.

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu s-au putut desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale și județene. Personalul de intervenție a lucrat pentru rezolvarea situației, iar de mîine se va lucra normal. 

Recuperarea întârzierilor create se va realiza sâmbătă, 28 octombrie 2017, în program normal de lucru, proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto derulându-se conform programărilor.

Având în vedere numărul mare de solicitanți pentru examinarea la proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere, precum și perioada înaintată a programării online, în perioada 30.10-03.11.2017, S.P.C.R.P.C.I.V. Brăila vine în sprijinul candidaților prin prelungirea programului de examinare la proba teoretică, zilnic până la orele 16.30.

Se pot prezenta atât candidații care au efectuat programarea online, indiferent de data acesteia, cât și cei care nu au efectuat programarea online.

Comentarii