Dan Bistricean 15 aprilie 2014
Despre monstri deloc sacri

Despre monstri deloc sacri

În plină Săptămână a Patimilor site-ul de ştiri ziare.com are o grijă mare de tot. Mai exact, jurnalista Ionela Samoilă ne ispiteşte cu o întrebare capitală pentru mersul omenirii spre cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie: Heterosexual sau homosexual? Scara care schimbă tot ce ştiam despre orientarea sexuală. Ionela ne arată cum ştiinţa a evoluat, mai ales de când în sfera ei de interes şi studiu a intrat şi tema homosexualităţi, adică, mai explicit vorbind, tema sodomiei. O chestiune cu care cei ca Ionela nu ezită să ne sufoce periodic, promovând o ideologie care să smintească definitiv omul contemporan.

Aflăm astfel de la Ionela S. că  în anii  ’40-’50 ai secolului trecut, biologul american Alfred Kinsey îşi extindea cercetarea în zona sexualităţi umane, în încercarea de a stabili cât este de atrasă o persoană de indivizi de acelaşi sex sau de sex opus, pe o scară de la 0 la 6. Cu alte cuvinte, Scara Kinsey stabileşte cât este de homosexual sau de heterosexual un om. Evaluarea orientării sexuale se face în baza unor întrebări, iar răspunsurile oferite de un individ pot varia de-a lungul existenţei sale. După care, generoasă, Ionela ne explică pe îndelete cum arată scara lui Kinsey… Nu mai insistăm cu amănunte, pentru că cititorii noştri sunt încă întregi sufleteşte şi riscăm să-i insultăm cu astfel de detalii.

Ne facem însă datoria faţă de cititori şi chiar faţă de Ionela Samoilă, ca să vă povestim pe scurt cine este acest “om de ştiinţă” american, pe numele său Alfred Kinsey. El este întemeietorul sexologiei şi cel care a înfiinţat Institutul din Bloomington, Indiana (SUA), care îi poartă numele. Printre altele, tovarăşul Kinsey a făcut “cercetări ştiinţifice” privind comportamentul sexual al copiilor, atenţie, al copiilor de 2, 4 şi 6 luni, de 1 an şi 2 ani!… Pentru că lumea noastră se tâmpeşte cu pasiune şi inconştienţă, absolut nimeni până la o cercetătoare americană, Judith Reisman pe numele ei, nu s-a întrebat cum oare poţi “studia” comportamentul sexual al unor prunci, altfel decât molestându-i? Aşadar, savantul Kinsey, pe care îl admiră Ionela, era un pedofil nenorocit!

Da, în Rapoartele Kinsey, de la Institutul din Bloomington, s-au întocmit tabele în care sunt descrise în detaliu aspect ce ţin, de exemplu, de orgasmul copiilor, despre câte secunde durează şi cum se manifestă la acei copii. Vă daţi seama  că astfel de concluzii pot fi conturate numai în urma unui experiment practic, empiric. Deci monstruozitatea  acestor cercetări iese la iveală fără nici o urmă de îndoială: acei copii de câteva luni sau de un an-doi erau abuzaţi cumplit!

De altfel, în urma dezvăluirilor, administraţia Obama şi-a cerut scuze pentru experimentele sexuale făcute de “oamenii de ştiinţă” americani pe guatemalezi,  între anii 1946-1948. Aflăm  însă de la colegii noştri de la razbointrucuvant.ro că Institutul din Indiana continuă şi astăzi să promoveze studii pedofile despre actul sexual şi orgasmul la copii.  În 1995, republicanul american Steve Stockman a introdus un proiect de lege în Congres pentru a investiga Institutul „Kinsey”. De ce nu s-a votat această lege în Congres?  Pentru a afla însă mai multe despre această politică demonică de promovare a urâciunilor sodomiei şi pedofiliei, vă recomandăm să lecturaţi integral interviul cu Judith Reisman, publicat pe razbointrucuvant.ro

Evident, îndemnul nostru se adresează mai cu seamă jurnalistei Ionela Samoilă de la ziare.com, pe care o invităm să coboare de la etaj pentru a vedea mai bine pe cine admiră.

Comentarii