Anamaria Corneanu 28 ianuarie 2013
Destituiri in UNPR
Destituiri in UNPR
Dorin Petrea se dezice de afirmatiile facute de fostul secretar general al UNPR

Filiala locala a UNPR Braila se reorganizeaza. Dupa ce, Constantin Sever Cibu a demisionat din functia de presedinte a partidului, deputatul Dorin Petrea a fost numit presedintele interimar a filialei. In urma afirmatiilor facute de Ion Arama, secretar general al UNPR, Dorin Petrea a decis sa il schimbe pe acesta din functie.

Problemele primarului chiscanean Ion Craciun au starnit discutii aprinse atat in media locala, cat si in interiorul UNPR-ului. In urma cu cateva zile, Ion Arama care detinea pe atunci functia de secretar general al partidului, inca de pe vremea lui Cibu a afirmat in presa, ca Ion Craciun nu mai este membru al UNPR de sapte luni, acesta din urma alegand sa nu se mai implice in nici un fel in problemele interne ale partidului.
Dorin Petrea a declarat ca se dezice categoric de afirmatiile fostului secretar general al UNPR Braila, Ion Arama si reafirma sustinerea neconditionata a celor trei primari UNPR, atat in activitatea politica de partid, cat si in actiunile pe care le intreprind in folosul comunitatilor locale. „Conform Statului UNPR, o data cu numirea unui nou presedinte, toate birourile politice si toate functiile, se dizolva. Astfel ca, din data de 17.01. 2013, de la numirea de catre Biroul Politic National UNPR al unui nou presedinte UNPR Filiala Baila, in persoana mea , Dl. Ion Arama nu mai detine functia de Secretar General al UNPR Braila”, a declarat Dorin Petrea, presedinte interimar a UNPR.
Incepand de astazi, 28.01.2013, conform deciziei nr. 1 au fost numiti in functiile de conducere interimare ale partidului, urmatorii: Prim Vice Presedinte al Organizatiei Judetene UNPR Braila- Dl. Ganea Visinel; Presedinte al Organizatiei Municipale- Dl Ionel Vasilescu; Secretar General al UNPR Braila- Dl. Ciric Stefan.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.