Silviu Mares 18 mai 2017
DJST organizeza vineri o noua editia e Zilei Campionilor
DJST organizeza vineri o noua editia e Zilei Campionilor
DJST organizeza vineri o noua editia e Zilei Campionilor

Vineri, 19 mai 2017, de la ora 14.00 la secţia Mediatecă a Bibliotecii Judeţene “Panait Istrati” va avea loc o întâlnire cu iubitorii sportului, sub egida “Ziua Campionilor”, o acțiune organizată de DJST Brăila, ce a devenit tradițională.

La inițiativa Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila, de a aduce în faţa iubitorilor de sport şi tinerilor pe cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi sportivi brăileni, care au purtat faima oraşului în lume, la ramura de sport pe care au practicat-o, această acțiune i-a avut ca protagoniști de-a lungul timpului pe Diana Mocanu sau Costică Dafinoiu.

Invitaţii ediţiei de vineri, 19 mai 2017, la “ZIUA CAMPIONILOR” sunt campionii în radioamatorism: Marcel Aleca – maestru emerit al sportului; George Savu – maestru al sportului; Remus Vatcu – maestru al sportului. Acești oameni au reușit să își ducă mesajul pe unde radio până în cele mai departate puncte ale Pământului, iar povestea lor este captivantă.

Întâlnirea cu publicul va avea loc vineri, 19 mai 2017, de la ora 14.00, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila (sala Mediateca, parter).

Comentarii