Anamaria Corneanu 14 iulie 2014
Doi dintre tinerii evadati de la Tichilesti au fost prinsi
Doi dintre tinerii evadati de la Tichilesti au fost prinsi
Doi dintre tinerii evadati de la Tichilesti au fost prinsi

Astăzi, în urma investigaţiilor efectuate în teren pentru depistarea şi prinderea celor trei tineri care, la data de 1 iulie a.c., au evadat din Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti, au fost prinşi doi dintre aceştia.

Peste 200 de poliţişti, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila şi de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri au periat mai multe zone agricole din judeţul Brăila şi i-au depistat pe A.Andrei şi C.Petru, ambii de 17 ani, care se ascundeau într-un lan de floarea- soarelui, situat între comunele Gemenele şi Râmnicelu, judeţul Brăila.

Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila:

Unul dintre ei a fost prins cu sprijinul cetăţenilor, care au fost informaţi anterior de poliţişti că tinerii au evadat şi sunt căutaţi, iar cel de-al doilea de către primul echipaj de poliţie care a ajuns în locul indicat de localnici, acesta încercând să se ascundă într-un alt lan de floarea- soarelui.

Doi dintre tinerii evadati de la Tichilesti au fost prinsi
Doi dintre tinerii evadati de la Tichilesti au fost prinsi

Reamintim că, în ziua de 1 iulie, la orele 12:00, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti a sesizat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila faptul că din această unitate de detenţie au evadat trei persoane aflate în regim legal de detenţie.

Iniţial, poliţiştii au demarat imediat investigaţiile în teren şi au instituit filtre pe arterele rutiere din zonă şi la ieşirile din municipiul şi judeţul Brăila pentru depistarea şi reîncarcerarea acestora. Pentru tinerii evadaţi s-a solicitat şi confirmat darea lor în urmărire la nivel naţional şi se continuă căutările pentru depistarea şi încarcerarea celorlalţi doi.

În continuare se desfăşoară cercetări pentru prinderea celui de-al treilea evadat, CANTARAGIU IULIAN-BOGDAN (16 ani), domiciliat în comuna Mărăşti, satul Filipeni, judeţul Bacău.

Semnalmente: 170 cm. înălţime, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, statură atletică. La momentul evadării era îmbrăcat cu maletă de culoare neagră, pantalon lung negru, pantofi sport albaştri.

Cine poate da relaţii despre locul în care se află al treilea evadat din penitenciar este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi sau subunităţi de poliţie ori să anunţe la numărul pentru urgenţe 112.

 

 

 

 

Comentarii