Silviu Mares 23 octombrie 2017

Poliţiştii Biroului Ordine Publică au depistat în acest weekend doi conducători auto, care la adăpostul întunericului conduceau autoturisme neînmatriculate. Din nefericire pentru cei doi, aceștia au fost opriți în trafic de polițiști și s-au ales cu dosare penale.

Vineri seara, la ora 23:20, poliţiştii Biroului Ordine Publică au depistat-o în trafic pe o brăileancă, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea  autoturismul pe Calea Călăraşilor având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 19 octombrie 2017.

Pe numele acesteia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, la ora 02:00, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe DN 22B, pe un gălăţean în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism a cărui înmatriculare a fost suspendată în Spania, din data de 08 mai 2014.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii