Silviu Mares 9 ianuarie 2017
Doua meciuri in aceasta saptamana pentru HC Dunarea Braila
Doua meciuri in aceasta saptamana pentru HC Dunarea Braila
Doua meciuri in aceasta saptamana pentru HC Dunarea Braila

În această dimineaţă, HC Dunărea Brăila a plecat spre Râmnicu Vâlcea, acolo unde va disputa marţi, 10 ianuarie, de la ora  17.00, primul meci oficial din 2017. Handbalistele pregătite de Costică Buceschi vor întâlni echipa de pe locul al 10-lea, HCM Râmnicu Vâlcea, un meci care trebuia să se dispute sâmbătă, 7 ianuarie, dar a fost amânat la solicitarea echipei brăilene, care nu a putut să facă deplasarea din cauza condițiilor meteorologice și a drumurilor închise circulației.

Pentru meciul de la Rm. Vâlcea echipa brăileană a deplasat următorul lot de jucătoare: Elena Voicu și Natasha Antikj (portari), Alina Czeczi, Alexandra Orșivschi, Aneta Udriștioiu, Andreea Lipară, Timea Tătar, Anca Ciuclaru, Bianca Tiron, Mădălina Zamfirescu, Eliza Buceschi, Gabriella Szucs, Gabriela Perianu, Diana Axinte.

În pauza competiţională HCM Râmnicu Vâlcea și-a schimbat conducerea tehnică, antrenorul Ștefan Constantin fiind înlocuit cu Gheorghe Sbora şi Luminiţa Huţupan Dinu.

Meciul dintre HCM Rm. Vâlcea și HC Dunărea Brăila va fi arbitrat de Diana Florescu și Anamaria Stoia.

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 12.00, HC Dunărea Brăila va juca pe teren propriu în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin, în compania celor de la Măgura Cisnădie. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă „Danubius”, iar accesul publicului în sală se va putea face de la ora 10:30. Meciul dintre HC Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie va fi condus de arbitrii bucureşteni Teodor Şerbu şi Andrei Vasilescu.

Începând de la 1 ianuarie 2017 prețul unui bilet pentru meciurile HC Dunărea de pe teren propriu este de 10 lei și va putea fi achiziționat doar în ziua meciului.

Ambele meciuri ale HC Dunărea Brăila vor fi transmise în direct de Digisport și Dolcesport.

Comentarii