Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 16 ianuarie 2018

 

Primarul Marian Dragomir a spus aseară, într-o postare pe o rețea de socializare, că a pierdut un prim ministru, dar a păstrat un prieten. Dragomir spunea înaintea ședinței CExN a PSD de ieri că îl cunoaște pe Mihai Tudose din 1999, sunt colegi și prieteni și se susțin reciproc.

La puțin timp după anunțarea demisiei de către Mihai tudose, Dragomir a scris:

Azi am pierdut un Prim-ministru, am pastrat un prieten si am vazut ca unii oameni „care posteaza in prieteni” se reorienteaza foaaaaarte …… repede. Azi cu o ora inainte de o sedinta grea, cand anticipam rezultatul si stiam cine detine majoritatea, am ales sa transmit mesajul meu pentru a arata ca prietenii care au caracter se sustin reciproc din principiu nu dupa interes. FELICITARI pentru toata activitatea Mihai Tudose !!! SUCCES MIHAI TUDOSE !!!

Multe voci susțin că după ce Tudose nu va mai fi premier, podul de la Brăila va rămâne doar la stadiul de proiect. Pe bugetul din 2018, proiectul are alocați doar 23,8 milioane de lei, adica puțin peste 1% din valoarea proiectului.

Doar 6 luni și jumătate a rezistat Mihai Tudose în funcția de prim-ministru. El a fost desemnat premier pe 27 iunie 2017 și a fost votat de Parlament pe 29 iunie 2017, iar pe 15 ianuarie 2018 și-a anunțat demisia, pe care a înaintat-o astăzi dimineață președintelui Iohannis.

Comentarii