Silviu Mares 11 august 2017
Dunarea Braila a castigat cu 23-17 meciul cu HCM Rm. Valcea
Dunarea Braila a castigat cu 23-17 meciul cu HCM Rm. Valcea
Dunarea Braila a castigat cu 23-17 meciul cu HCM Rm. Valcea

HC Dunărea Brăila a câștigat primul meci de la turneul de la Galați, reușind să învingă cu 23-17 (12-8) pe HCM Rm. Vâlcea. Meciul a fost dominat de la început la sfârșit de echipa pregătită de Florentin Pera.

Brăila a început în forță și a condus cu 3-0, apoi vâlcencele s-au apropiat și au reușit să egaleze, 4-4 și 5-5, după care HC Dunărea a preluat din nou conducerea și nu a mai cedat-o până la final.

HC Dunărea a început meciul cu următorul ”7”: Elena Voicu – Ana Maria Berescu (Horobeț), Iryna Shutska Burtea, Gabriella Szucs, Ilyina Dziyana, Marija Shteriova și Alina Czeczi. Pe parcurs au mai intrat: Lăcrămioara Stan, Adriana Medvedova – Gabriela Preda, Cristina Gheorghe, Diana Munteanu (Druțu), Ilyina Dziyana, Iryna Shutska, Oana Cîrstea, Ștefania Epureanu, Anca Ciuclaru, Diana Axinte, Cristina Nan.

Golurile echipei brăilene au fost marcate de: Ilyina Dziyana -5, Alina Czeczi – 4, Cristina Gheorghe -4, Marija Shteriova -3, Iryna Shutska Burtea -2, Gabriella Szucs -2, Diana Axinte -1, Diana Druțu Munteanu -1, Anamaria Horobeț Berescu -1. Elena Voicu și Lăcrămioara Stan au avut câte 9 intervenții, iar Adriana Medvedova a avut două intervenții.

Următorul joc al fetelor de la HC Dunărea Brăila va avea loc în această seară, de la ora 19.00, tot la Galați, când va întâlni pe Danubius Galați.

Comentarii