Silviu Mares 13 februarie 2018

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal organizeaza sambata, 17 februarie, de la ora 11:30, partida dintre HC Dunarea Braila si CS Magura Cisnadie, contând pentru faza optimilor CUPEI ROMANIEI FAN COURIER la handbal feminin.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” Brăila, iar accesul in sala se va putea face incepand cu ora 10.00. Parida va fi televizata de Telekomsport si Digisport.

Biletele s-au pus in vanzare incepand de marti, intre orele 10:00-15:00, iar in ziua meciului incepand cu ora 9 :30.

Indemnam suporterii sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare
se arată în comunicatul clubului.

Partida va fi condusă de arbitrele EHF Diana Florescu din Pitești și Anamaria Stoia din București. Observator din partea FRH este Viorel Vicea din București.

Meciul va fi si o revenire in Polivalenta braileana a Adei Moldovan, de data aceasta ca adversara a echipei HC Dunarea. Ada Moldovan a fost un simbol al echipei din Brăila, pentru care a jucat pana in vara anului 2016. La echipa din Cisnadie joaca si o alta handbalista care a trecut prin curtea celor de la Dunarea Braila, Oana Apetrei.

Celelalte meciuri din aceasta fază a Cupei României sunt:

HC Zalau – CSM Slatina

CSM Roman – SCM Craiova

CSM Bistrita – U Cluj

CS Minaur Baia Mare – Corona Brasov

SCM Gloria Buzau – Danubius Galati

Rapid Metrou USL Bucuresti – HCM Rm. Valcea

Partida AHCM Slobozia – CSM Bucuresti s-a jucat pe 5 ianuarie si s-a incheiat cu victoria campioanelor cu scorul de 34-19 (181-11).

Comentarii