Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Dunărea Brăila va fi arbitrată de craiovenii Claudiu Gorina şi Florin Melencu.

HC Dunărea a avut 4 jucătoare la loturile A și B ale României, dar și două componente ale echipei de Divizia A convocate la lotul de tineret.

Diana Munteanu a jucat în ultimele două meciuri pentru naționala României la Turneul Golden League din Franța. În primul meci al României, pierdut cu 18-28, Diana Munteanu nu a jucat deloc. În al doilea meci, cu Norvegia, pierdut cu 27-31, Munteanu a jucat doar 3 minute și a avut o aruncare la poartă, dar și o eliminare de două minute. În ultimul meci, pierdut cu 23-36 în fața Danemarcei, Diana Munteanu a jucat 13 minute, a avut o aruncare la poartă, dar nu a marcat. De asemenea și în acest meci a primit o eliminare de două minute. Convocarea Dianei Munteanu a surprins pe toată lumea, asta în condițiile în care Elena Dache, aflată într-o formă mult mai bună, nu a prins nici măcar o convocare la lotul B. Brăileanca Gabriela perianu, actualmente jucătoare în Ungaria, dar care din sezonul viitor va reveni în românia la CSM București, a jucat în toate cele trei meciuri și a marcat 7 goluri.

Nicoleta Safta, Diana Axinte și Alina Vătu au jucat pentru lotul B al României la turneul de la Gdansk, în Polonia. Lotul B al României s-a clasat pe locul 2 la acest turneu, cu două victorii și o înfrângere.

România B a pierdut cu 22-26 meciul cu Spania B. În acest meci Safta a marcat 3 goluri, iar Axinte și Vătu câte un gol. În meciul cu Finlanda A româncele au câștigat cu 33-16, iar Axinte a marcat 5 goluri, Safta – 2 și Vătu -1. românia B a învins cu 26-25 în ultimul meci al turneului echipa Polonia B. În acest meci Axinte a marcat două goluri, iar Safta și Vătu câte unul.

Această prezentare necesită JavaScript.