Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 30 decembrie 2016
Efective marite de politisti in perioada 31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017
Efective marite de politisti in perioada 31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017
Efective marite de politisti in perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017

Peste 140 de poliţişti brăileni, suplimentar față de dispozitivul curent, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, 144 de poliţişti brăileni vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 104 sunt poliţişti de ordine publică, 21 de poliţişti sunt de la rutieră, iar 19 sunt de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în 4 staţii şi triaje de cale ferată, precum şi în zona portuară Brăila.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări cultural-artistice pe platoul din faţa Primăriei Brăila, la care sunt aşteptate să participe aproximativ 2.000 de persoane.

De asemenea, polițiștii brăileni vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale şi județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Comentarii