Silviu Mares 14 iulie 2017
Festivalul National de Teatru pentru Tineri ,,Bujor Macrin”
Festivalul National de Teatru pentru Tineri ,,Bujor Macrin”
Festivalul National de Teatru pentru Tineri ,,Bujor Macrin”

Incepand din 6 iulie si pana pe 20 iulie, te poti inscrie la prima editie a Festivalului National de Teatru pentru Tineri ,,Bujor Macrin”, atat impreuna cu trupa din care faci parte, cat si individual. Festivalul National de Teatru pentru Tineri ,,Bujor Macrin” s-a nascut din dorinta de a crea o conexiune intre tineri si arta.

Primii doi traineri cu care te vei intalni la workshop-urile de Arta Actorului sunt actorul Teatrului Maria Filotti Brăila Emilian Oprea și  Marius Manole, actor la Teatrul Național București. Acestora li s-a alaturat actorul si regizorul Radu Iacoban si actrita Olimpia Melinte, iar la workshop-urile de Coregrafie și Fotografie va veti intalni cu Irina Stefan si Adi Tudose.

Vei avea oportunitatea de a lucra cu nume remarcabile din lumea artistica romaneasca, actori, regizori, coregrafi si fotografi, care te vor indruma la workshop-uri pentru a-ti putea dezvolta diferite abilitati.

Pentru participanții din afara Brăilei cazarea va fi asigurată de către festival, iar singurele costuri vor fi cele pentru masa.

Ne dorim ca la Braila, pe malul Dunarii, in perioada 20-27 august, sa aiba loc cele mai faine, eficace si roditoare intalniri. Speram sa il putem celebra pe maestrul si mentorul spiritual al festivalului, cel care credea in tineri si care a fost un indrumator pentru multi actori, fost director al Teatrului ,,Maria Filotti” Braila, actorul BUJOR MACRIN, asa cum si lui i-ar placea!
, spun organizatorii primei editii a festivalului.

Comentarii