Anamaria Corneanu 31 martie 2014
Fetita abandonata in scara unui bloc este sanatoasa
Fetita abandonata in scara unui bloc este sanatoasa
Fetita abandonata in scara unui bloc este sanatoasa

O fetiţă, născută de două zile, a fost abandonată de cea care i-a dat viaţă în scara unui bloc de pe Şoseaua Vizirului. Micuţa a fost găsită de locatarii blocului care au auzit scâncetele copilei care era aşezată pe o masă din casa scării. Copila a fost transportată imediat la Spitalul de Maternitate, unde a fost băgată imediat la incubator. Surse din interiorul spitalului ne-au spus că, deşi a fost născută prematur, micuţa are o stare generală bună. Oamenii legii anchetează cazul.

Abandonată la doar 48 de ore după ce a fost adusă pe lume! Aşa începe povestea copilei care a fost părăsită ieri de mama ei, în scara blocului V1 de pe Şoseaua Vizirului. Femeia a înfăşat pruncul şi l-a pus pe masa pentru flori din casa scării. Nimeni nu a văzut-o pe femeie, nici în momentul în care a intrat în scară şi nici atunci când a ieşit.

Scântecele micuţei le-a atras atenţia vecinilor care au găsit fetiţa şi au sunat imediat la 112. O salvare s-a deplasat imediat la faţa locului şi a transportat copilul la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Brăila şi Ginecologie, unde este ţinută la incubator. Surse din interiorul spitalului ne-au spus că mama fetei a născut cel mai probabil acasă, fără asistenţă medical. Chiar dacă s-a născut prematur, copila este sănătoasă, însă pentru siguranţa ei va mai fi ţinută o vreme la incubator.

Oamenii legii au demarat o anchetă, pentru a descoperi cine este femeia care şi-a abandonat fără milă pruncul abia născut.

Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, pentru www-probr.ro

După primirea sesizării am făcut cercetare la faţa loculul. Copilul a fost dus pentru exameniare medicală la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie. Continuăm investigaţiile pentru descoperirea celei care şi-a abandonat copliul.

 

Comentarii