Anamaria Corneanu 29 ianuarie 2013
Filiala locala a PDL a obtinut printre cele mai slabe rezultate din tara
Filiala locala a PDL a obtinut printre cele mai slabe rezultate din tara
Vasile Blaga, Gheorghe Flutur si Cezar Preda, in vizita la Braila

Afirmatia ii apartine chiar lui Vasile Blaga care a venit astazi la Braila, insotit de Cezar Preda si Gheorghe Flutur. Timp de trei ore, democrat liberalii au vorbit despre rezultatele obtinute atat de filiala locala a PDL Braila la alegerile parlamentare, cat si despre relansarea partidului.

Printre cei prezenti la sedinta s-au aflat: Constantin Dumitriu (fost presedinte a filialei locale si candidat din partea ARD Galati pentru un post de deputat) si Eugen Badalan (fost deputat PDL condamnat la 4 de inchisoare cu suspendare). Surse din interiorul partidului ne-au spus ca in cadrul comitetului de astazi ar fi trebuit sa se decida cine va prelua fraiele filialei locale si ar fi trebuit pusa la punct o strategie de reorganizare, insa aceste doua aspecte nu au fost pe deplin lamurite.
Vasile Blaga a spus ca intr-adevar, PDL Braila a obtinut printre cele mai slabe rezultate din tara la alegerile parlamentare, ocupand locul 40 in topul organizatiilor, Blaga lasand sa se inteleaga ca, la Braila o reorganizare serioasa a partidului este absolut necesara.
Aceasta nu trebuie facuta numai la Braila, ci si in intreg teritoriul, rezultatele obtinute de PDL atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare fiind dezastruase. Mai marii partidului, au decis ca trebuie gandita o strategie de relansare a PDL-ului.
“Ne gandim in primul rand la propria noastra strategie de relansare a Partidului Democrat Liberal si am prezentat patru directii. In primul rand intarirea identitatii noastre ca partid de centru dreapta. In al doilea rand reprofesionalizarea partidului. In al treilea rand promovarea oamenilor care intra in batalie directa cu puterea si in al patrulea rand, deschiderea partidului si aici avem de lucru, pentru ca oamenii vor veni daca au unde veni, iar pentru asta trebuie sa indeplinim primele trei conditii”, a declarat Vasile Blaga, presedintele PDL.
In ceea ce priveste posibilitatea de a candida chiar el la alegerile prezidentiale, Blaga a evitat raspunsul, spunand ca mai este mult pana acolo si ca, cel mai probabil, candidatul va fi ales in urma unor alegeri interne.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.