Silviu Mares 26 mai 2017
Focuri de arma pe o strada in spatele scolii Mihu Dragomir din Braila
Focuri de arma pe o strada in spatele scolii Mihu Dragomir din Braila

Astăzi, în jurul orei 12.00, Cristian Brot, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Brăila, a fost împușcat în timp ce se afla într-o mașină, la intersecția străzii Ardealului cu strada Ion Ghica, în cartierul Islaz. Asupra sa s-ar fi tras 6 gloanțe, dintre care trei au reușit să îl atingă, iar victima se află în stare gravă la spital, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. 

A fost împușcat un brăilean în vârstă de 28 de ani pe o stradă din municipiul Brăila. Colegii mei se află la fața locului și efectuează cercetări sub directa coordonare a procurorului criminalist, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt. Asupra lui s-au tras mai multe gloanțe. Victima prezintă multiple plăgi. Se află internată la Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru acordare de îngrijiri medicale
, a declarat Laura Dan.

Potrivit surselor Cristian Brot ar face parte dintr-o grupare interlopă din Brăila, iar cel care a tras asupra lui, cunoscut sub porecla de Pechenia, face parte dintr-o grupare rivală. Polițiștii se află pe urmele agresorului, acesta locuind în zona respectivă. Autoturismul victimei, un BMW, a fost și el ciruit de gloanțe.

Tânărul împușcat a fost supus unei intervenții chirurgicale, medicii încercând să îi salveze viața. Situația sa este critică.

Comentarii