Silviu Mares 24 mai 2013
Gala Box
Gala Box
Gala Box

Sambata 25 mai, cu incepere de la ora 20.00, la Promenada Mall, se va desfasura o gala de box cu 7 meciuri in care sapte pugilisti braileni, campioni si vicecamioni nationali isi vor etala maestria in meciuri demonstrative cu sportivi de la alte cluburi din tara. Gala este organizata de Promenada Mall, in colaborare cu FR Box si CSM Braila.

Componenti ai Lotului National de Juniori, medaliati la Campionatul European, Cupa Romaniei, cu un palmares impresionant, baietii de la Clubul Sportiv Municipal Braila se vor lupta frumos la Gala de Box din data de 25 mai.

Marian Pita
Marian Pita

La Gala de box de sambata, va urca in ring pugilistul brailean Marian Pita, sportiv care are in palmares: un titlu de campion national la juniori in 2011, castigator al Cupei Romaniei de Juniori in 2011, locul 5 la Campionatul European de Juniori in 2011, locul 5 la Campionatul Mondial de Juniori din 2011, locul 2 la Campionatul National pentru Tineret in 2012, locul 1 la Cupa Romaniei de Tineret in 2012, locul 1 la Cupa Romaniei pentru Seniori in 2013, locul 1 la Cupa Romaniei de Tineret in 2013. Totodata, boxerul brailean face parte din Lotul Olimpic al Romaniei.

Marian Visan
Marian Visan

Un alt pugilist multiplu medaliat care va urca in ringul de la Promenada Mall va fi Marian Visan. In 2011, a devenit campion national la juniori, iar in anul 2012 a ocupat locul 2 la Campionatul National si la Cupa Romaniei, ambele pentru tinerii boxeri, iar anul acesta, s-a clasat pe primul loc la Cupa Romaniei pentru Tineret, competitie care s-a desfasurat la Braila. De asemenea, Marian Visan este si component al Lotului National de Juniori.

Un alt pugilist brailean care va urca sambata seara in ring este Sabin Petrea, clasat pe locul 2 la Cupa Romaniei de Seniori in 2012, locul 2 la Campionatul National de Seniori in 2012, iar anul acesta a luat locul 3 la Cupa Romaniei de seniori.

antrenamentul pugilistilor braileni
antrenamentul pugilistilor braileni

Alexandru Giurgea, un alt pugilist de viitor al grupei pregatite de George Mihai Pertea si Gigi Moise, este castigator al Cupei Romaniei la juniori in 2011, campion national la juniori in 2012 si participant la Campionatele Europene de Juniori din 2012, desfasurate in Bulgaria, la Sofia.

Alti doi pugilisti care vor urca in ring sunt fratii Dragos si Andrei Ghionea si Vlad Eduard Sava. Dragos Ghionea este vicecampion national de tineret si component al lotului national largit de tineret. Fratele sau, Andrei, este campion national de juniori si ocupant al locului 2 la Cupa Romaniei pentru tineret in 2013. cel de-al saptelea pugilist brailean care va boxa sambata seara este Vlad Eduard Sava, vicecampion national de juniori.

Invitati speciali la aceasta gala sunt presedintele FR Box, Leonard Doroftei, antrenorul lotului national de box pentru seniori, Marian Simion si celebrul antrenor Titi „Prosop” Tudor. Pe langa show-ul incediar al campionilor, spectatorii prezenti vor putea participa si la un concurs, completand doar un talon, iar in urma unei trageri la sorti, norocosii vor primi premii importante.

Comentarii

Lasă un răspuns