Silviu Mares 12 ianuarie 2018

În această dimineață, la ora 7.40, două autoturisme au intrat în coliziune frontală pe șoseaua Buzăului, în zona unități militare din zonă. 

Un brăilean în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism Renault, pe șoseaua Buzăului, dinspre Barieră spre Spitalul Județean, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismele din fața sa și încercând să evite coliziunea cu un autoturism care oprise și semnaliza stânga pentru a intra în incinta unității militare, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen Golf.

Autoturismul Volkswagen, care circula pe șoseaua Buzăului dinspre Fabrica de covoare spre Barieră,  era condus de o șoferiță, în vârstă de 32 de ani, tot din Brăila. În urma impactului, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-un stâlp aflat pe marginea șoselei.

Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Ambele autoturisme au fost ridicate de pe partea carosabilă în jurul orei 8.30 și circulația s-a reluat normal.

Ambi conducători auto au fost testatți cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul ambilor.

Conducătorul autoturismului Renault a fost sancționat contravențional pentru pătrundere pe contrasens și i-a fost reținut permisul de conducere.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii