Silviu Mares 1 octombrie 2017
Galerie video+foto: Jazz de rafinament oferit brailenilor de THIERRY LANG TRIO
Galerie video+foto: Jazz de rafinament oferit brailenilor de THIERRY LANG TRIO

Sambata, 30 septembrie, la Sala Mare a Teatrului Maria Filotti din Braila, a avut loc un mare eveniment muzical important pentru Braila. Pentru prima oara a evoluat in Romania, si asta s-a intamplat la Braila, un trio de jazz din din Eivetia, THIERRY LANG TRIO. 

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Ambasadei Elvetiei la Bucuresti, in organizarea Asociatiei brailene COLORERIA si a Teatrului Maria Filotti.

Amfitrionul evenimentului a fost managerul teatrului brailean, Lucian Sabados. La eveniment a fost prezent și ambasadorul elveției la București, iar dintre oficialități a fost prezent viceprimarul Alexandru Jantea Crintea.

Cei trei muzicieni, nascuti sau care au activat cu prioritate in Elvetia sunt trei virtuozi ai instrumentelor lor si activeaza in aceasta formula de multi ani, ceea ce le asigura un spor de omogenitate, o armonie si interplay ce functioneaza minunat.
Trioul care a incantat cu muzica lor publicul prezent in sala Teatrului Maria Filotti este alcatuit din: THIERRY LANG- pian, leader, composer, ANDI PUPATO-percutie, tobe si HEIRI KANZIG- contrabas, adica un jazz de mare calitate si cu o adresabilitate deosebita la ascultatorul de jazz.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii