Silviu Mares 23 decembrie 2012

Gheorghe Ceausila, fostul atacant de la CF Braila, s-a intors in Romania si s-a angajat intr-o benzinarie ce urmeaza a fi deschisa, pe soseaua Dig, la iesirea din Braila spre Galati.

La 46 de ani, fostul C. Gheorghe s-a intors din Grecia si vrea sa inceapa o viata noua in Romania, dorind sa antreneze chiar si in Liga a 3-a. De la jumatatea lunii noiembrie, fostul atacant locuieste in benzinazia care urmeaza sa se deschida si al carei administrator va fi chiar el.

Momentan, fostul atacant sta singur si se incalzeste cu un resou, iar legatura cu lumea o tine prin televizorul deschis non-stop pe posturile de sport. Gheorghe Ceau?il?, cunoscut in vremea de inainte de 1989, C. Gheorghe, s-a nascut pe 11 octombrie 1966 la Boisoara, judetul Valcea si a activate in decursul carierei sale la Chimia Rm. Valcea, Steaua Bucuresti, FC Olt, Universitatea Craiova, Dacia Unirea Braila, Sportul Studentesc, Dinamo, FC National, Farul Constanta, Maccabi Accho (Israel), Apullum Alba Iulia, Ironni Ashed (Israel), Panionis Atena, Juventus Colentina si PAE Marko (Grecia),  fiind selectionat in nationala Romaniei de 5 ori. Ceausila a jucat pentru Dacia Unirea Braila in sezonul 1992-1993, in care echipa braileana s-a clasat pe locul 6 in Divizia A, avandu-l pe banca tehnica pe Dumitru Dumitriu, aceasta fiind cea mai mare performanta realizata de echipa braileana in Divizia A. In acea editie de campionat Gheorghe Ceausila a jucat pentru Dacia Unirea in 18 partide si a marcat 3 goluri. Din 1999 s-a stabilit in sudul Greciei, la Keratea, iar din 2000 a antrenat echipele de juniori de la trei cluburi din Grecia.

Ceausila are in palmares trei titluri de Campion National: 1985/1986 cu Steaua  ?i 1990/1991 cu Universitatea Craiova, o Cupa a Romaniei cu Craiova in 1990/1991 si a adunat 214 prezen?e in Divizia A, unde a marcat 58 de goluri.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.