Silviu Mares 12 august 2017
HC Dunarea Braila a castigat si al doilea meci la turneul de la Galati
HC Dunarea Braila a castigat si al doilea meci la turneul de la Galati

HC Dunărea Brăila a câștigat și al doilea meci de la turneul desfășurat la Galați. După ce vineri dimineață a câștigat meciul cu HCM Rm. Vâlcea, vineri seară echipa pregătită de Florentin Pera a învins pe Danubius Galați cu scorul de 20-18 (11-10).

Citește și: Dunarea Braila a castigat cu 23-17 meciul cu HCM Rm. Valcea

Fetele de la Dunărea Brăila au început din nou meciul în forță și au conduc cu 4-0 în minutul 4. Gazdele au marcat de două ori, dar, după o perioadă de 6 minute fără nici un gol marcat, în minutul 13 Dunărea Brăila a refăcut diferența de 4 goluri, scor 6-2.

De la 9-5 în minutul 20, gălățencele au înscris de patru ori consecutiv și au reușit să egaleze la 9 în minutul 26. Brăilencele au înscris apoi următoarele două goluri, iar rezultatul primei reprize a fost stabilit de gălățence.

Primul gol al rerpizei a doua a fost marcat de echipa lui Pera, apoi gălățencele au marcat pentru 12-11 în minutul 34. Timp de mai bine de 12 minute echipa din Brăila nu a mai primit nici un gol și s-a distanțat la 7 goluri, scor 18-11 în minutul 46. Următorul gol al gălățencelor a venit abia în minutul 49. În minutul 57 HC Dunărea concucea cu 20-18, dar în ultimele minute au primit 3 goluri și Danubius a mai redus din handicap.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Czeczi – 6 goluri, Dziyana Ilyina -5, Marija Shteriova -3, Cătălina Preda -2, Diana Axinte -1, Anca Ciuclaru -1, Gabriella Szucs -1, Iryna Shutska -1.

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Comentarii