Silviu Mares 28 decembrie 2012

Vineri dupa amiaza s-au jucat meciurile 3 si 4 din cadrul turneului de handbal feminin organizat in aceste zile la Braila. De la ora 17.00 s-au intalnit HC Danubius Galati si CSM Ploiesti, adica echipele care au pierdut meciurile de dimineata. Dupa un meci echilibrat, in care ambele echipe au condus pe rand, rezultatul final a fost unul de egalitate, scor 31-31.

De la ora 19.00 s-au intalnit echipele care castigasera dimineata meciurile disputate, HC Dunarea Braila si HCM Roman, iar echipa care invingea era din aceasta seara castigatoarea turneului organizat de HC Dunarea Braila. Si meciul cu fetele antrenate de Cornel Badulescu a inceput sub semnul echilibrului, brailencele preluand conducerea partidei, dar fara a reusi sa se desprinda. In minutul 14 Romanul a trecut la conducere pe tabela de marcaj, 4-5 prin reusita Lucianei Marin din aruncare de la 7 m. Dunarea a egalat rapid prin Gabriela Perianu, romascancele au preluat din nou conducerea prin reusita lui Carmen Stoleru si avea sa fie ultima data cand elevele lui Badulescu au avut avans pe tabela de marcaj, pentru ca in minutul 18 Braila a trecut din nou la conducere, scor 7-6, gratie golurilor marcate de Horjea si Perianu. Handbalistele antrenate de Baban si Preda au luat chiar avans de trei goluri, 11-8 si 12-9, iar rezultatul pauzei a fost stabilit de reusita lui Stoleru care a adus scorul la 12-10.

Repriza secunda a debutat cu trei goluri consecutive ale Dunarii Braila, prin Horjea, Brot si Perianu, iar in minutul 39 au ajuns la un avans de 7 goluri, 19-12, avantaj pe care l-au avut si in minutul 23, cand Ada Moldovan a fost eliminata pentru doua minute, la scorul de 25-18. De aici a intervenit relaxarea, dar si faptul ca pe teren nu mai erau Horjea, Moldovan si Perianu, iar Romanul a avut trei goluri consecutive, aducand scorul la 25-21. Pana la final elevele antrenate de Baban au mai marcat de doua ori, prin Moldovan si Irimia, iar handbalistele lui Badulescu au inscris de trei ori prin Gherman, Amoagdei si Genkova, ultima stabilind rezultatul final al partidei, 27-24 pentru HC Dunarea Braila. Pentru HC Dunarea au evoluat Mirela Nichita si Elena Voicu, care au avut cateva interventii foarte bune in poarta, ambele aparand cate o repriza, iar golgetera echipei a fost Alina Horjea care a marcat 10 goluri. Celelalte goluri au fost marcate de Gabriela Perianu – 5, Ada Moldovan – 6, Andreea Adespii Molnar -2, Liliana Craciun -2, Adina Brot -1 si Raluca Irimia -1. Au mai jucat pentru Dunarea: Iryna Shutska, Nicoleta Esanu, Sandra Kuridza si Bojana Agatunovic. Nu au putut fi utilizate Gabriela Dobre si Andreea Barbos, ambele accidentate. Pentru HCM Roman au jucat: Andreea Polocoser si Paula Visan, in poarta, Gulnara Garipova -4, Carmen Stoleru -3, Marinela Gherman -3, Ionela Goran -3, Luciana Marin -3, Radostina Genkova -3, Raluca Agrigoroaiei -2, Radina Krumova -1, Paula Paval -1, Monica Amoagdei -1 si Mihaela Din.

In urma rezultatelor din prima zi a turneului de la Braila, HC Dunarea a castigat deja acest turneu, avand doua victorii si nu mai conteaza care vor fi rezultatele partidelor de sambata, cand de la ora 9.30 se vor intalni HC Danubius Galati si HCM Roman, iar de la ora 11.30, HC Dunarea Braila va intalni pe CSM Ploiesti.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.