HC Dunarea Braila de nerecunoscut in meciul de la Valcea

by Silviu Mares | marți, Ian 10, 2017
HC Dunarea Braila de nerecunoscut in meciul de la Valcea

HC Dunarea Braila de nerecunoscut in meciul de la Valcea

HC Dunărea Brăila a continuat seria meciurilor slabe și în deplasarea de la Rm. Vâlcea, unde a pierdut fără drept de apel, HCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila 25-19 (12-5). Handbalistele de la Dunărea au avut multe momente în care n-au fost concentrate deloc la joc, au pierdut mult prea ușor mingii în atac sau au luat-o la țintă pe portarul Blazek.

Chiar dacă au deschis scorul în minutul 2 prin Tiron, echipa brăileană a pierdut ritmul și n-au mai marcat până în minutul 12, când Eliza Buceschi a înscris pentru 4-2. În minutul 14 vâlcencele s-au desprins prima dată la patru goluri, după două aruncări de la 7 m transformate de Gavrilă, scor 6-2. De la golul de 6-3 marcat de Tătar în minutul 14, a urmat o serie de ratări la ambele porți și până în minutul 21, când Senocico a marcat pentru 7-3 de la 7 m, niciuna dintre echipe nu a marcat. Următorul gol al Brăilei a fost înscris în minutul 23 de Perianu, care a făcut 7-4, însă vâlcencele au marcat de 3 ori succesiv și s-au distanțat la șase goluri, scor 10-4 în minutul 27. Perianu a redus din handicap, dar până la pauză HCM-ul a mai înscris de două ori și a intrat cu un avantaj de șapte goluri, scor 12-5.

Primele care au marcat după pauză au fost fetele de la Vâlcea, prin Vizitiu, după care a început o perioadă foarte bună de fetelor pregătite de Costică Buceschi. Brăila a redus din handicap, 13-7 în minutul 35, 14-10 în minutul 38 și 15-13 în minutul 42, după un gol marcat de Udriștioiu în inferioritate numerică. Eliminarea lui Stoicănescu, care ar fi putut să fie un atu în plus pentru a se forța egalarea, n-a fost de bun augur pentru HC Dunărea, care a primit trei goluri la rând de la Andreea Adespii. Degringolada din tabăra Brăilei a continuat și în minutul 49 Gavrilă a marcat pentru 21-13!

HC Dunărea a marcat următorul gol în minutul 51 prin Tiron, după 9 minute în care pe teren parcă au fost numai fetele lui Gheorghe Sbora. În minutul 53 Patricia Vizitiu și-a dus echipa pentru prima dată la 9 goluri avans, scor 23-14. Khouildi Ines a marcat de la 7 metri pentru 25-16, iar pe final de meci HC Dunărea a reușit să mai reducă din handicap, după ce Elena Voicu a reușit să pareze și o aruncare de la 7 m la Khouildi Ines. Scorul final a fost 25-19 pentru ehipa din Vâlcea, după un meci în care jucătoarele de la Brăila au evoluat lamentabil în majoritatea timpului.

HC Dunărea Brăila: Eliza Buceschi – 4 goluri (2 de la 7 m), Gabriela Perianu -3, Aneta Udriștioiu -3, Timea Tătar -3, Bianca Tiron -3, Mădălina Zamfirescu -1, Diana Axinte -1 și Alexandra Orșivschi -1. Au mai jucat: Elena Voicu – 11 intervenții, Natasha Antikj -2 intervenții, Gabriella Szucs, Andreea Lipară și Alina Czeczi.

HCM Rm. Vâlcea: Adespii -6 goluri, Gavrilă -5 (3 de la 7 m), Vizitiu -4, Stoicănescu -3, Khouildi -2 (1 de la 7 m), Ani Senocico -2 (1 de la 7 m),  Cioaric -1, Safta -1, Craiu -1. Blazek a avut 14 intervenții reușite, iar Șerban o intervenție.

Următorul meci pentru HC Dunărea Brăila este programat sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 12.00, când va întâlni pe teren propriu pe Măgura Cisnădie.

Comentarii