Silviu Mares 5 ianuarie 2013
Andreea Adespii Molnar
Andreea Adespii MolnarVineri si sambata la Roman, HC Dunarea Braila a jucat ultimele doua partide inainte de reluarea campionatului Ligii Nationale feminine de handbal. Dunarea Braila a intalnit vineri si sambata pe HCM Roman iar cele doua echipe si-au impartit victoriile.
Vineri de la ora 17.00,  echipa HCM Roman s-a impus cu scorul de 33 – 28 (16 – 12), iar sambata dimineata elevele lui Baban si Preda au castigat cu scorul de 30 – 26 (15-17). In primul joc pentru Dunarea Braila au evoluat: Nichita – 9 interventii ?i Voicu – 3 interventii – in poarta, Moldovan-8, Horjea-5, Adespii-5, Perianu-4, Kuridza-4,  Craciun-1, Agatunovici-1,  Irimia, Brot si Esanu.
In jocul de sambata dimineata pentru Braila au jucat: Nichita 13 interventii si Voicu 8 interventii-portari, Moldovan-11, Perianu-8, Adespii-4, Craciun-2, Irimia-2, Kuridza-1, Agatunovici-1 si Esanu-1. In cel de-al doilea meci au fost menajate dupa ce in primul meci au suferit usoare accidentari, Alina Horjea si Adina Brot.
Reamintim ca pentru aceste doua meciuri de pregatire nu au facut deplasarea la Roman Gabriela Dobre, Iryna Shutska si Andreea Barbos, toate trei accidentate. Se spera ca pana la ora meciului cu U Jolidon Cluj, ce va conta pentru etapa a IX-a si se va juca in Sala Horia Demian din Cluj, sambata 12 ianuarie, de la ora 11.30, Horjea, Brot, Dobre si Shutska sa fie apte de joc. In cele doua meciuri practic antrenorii de la Dunarea s-au bazat doar pe 10 jucatoare si au avut de infruntat si un arbitraj ostil, dar profesorul Baban s-a declarat multumit de faptul ca a putut sa foloseasca jucatoarele care au evoluat mai putin pana acum, dar totodata si nemultumit de faptul ca nu a putut sa faca o repetitie concludenta pentru cele trei partide care vor urma in luna ianuarie, cu Jolidon Cluj si Oltchim Rm. Valcea in deplasare si cu HC Zalau pe teren propriu.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.