Silviu Mares 12 ianuarie 2018

HC Dunărea Brăila va primi sâmbătă seara, de la ora 17.30, vizita campioanei naționale de anul trecut și lidera neînvinsă din acest sezon al Ligii Florilor, CSM București. Meciul conteaă pentru etapa a XII-a, penultima a turului de campionat.

Victoria din deplasarea de la Corona Brașov le-a ridicat moralul jucătoarelor de la HC Dunărea, care speră să realizeze un meci bun în fața campioanelor. În ultimele 5 meciuri cu CSM București jucate la Brăila, HC Dunărea a obținut două victorii, ultima dintre ele în turul campionatului trecut, când au câștigat cu 30-27 (12-12), producând surpriza campionatului.

În cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat de HC Dunărea, elevele lui Florentin Pera au obținut un singur succes și au avut o remiză cu CSM Slatina. HC Dunărea a pierdut în acest campionat trei meciuri jucate în polivalenta brăileană, 30-31 cu CSM Bistrița, 16-25 cu HCM Rm. Vâlcea și 18-25 cu HC Zalău.

Partida cu CSM București va fi arbitrată de Cristina Năstase din București și Simona Stancu din Buzău.

Am obținut o victorie muncită și pe deplin meritată, pe terenul unei echipe puternice, cu obiectiv clar de câștigare a unei medalii la finalul campionatului. Personal am crezut în fete, le-am dat încredere că putem câștiga la Brașov și nu pot decât să le felicit pentru dăruirea, abnegația  și unitatea arătată în joc, dovadă fiind și rezultatul de la finalul jocului. Menționez că mi-am dorit alături de fete, să aducem trei puncte de la Brașov și pentru suporterii minunați care au susținut echipa indiferent de situație. Sunt convins că echipa va răsplăti prin rezultate pe adevărații suporteri, care sunt permanent cu sufletul lângă echipă. Ne dorim ca jocul cu CSM bucurești să reprezinte un bun prilej de a oferi un spectacol sportiv , având în vedere că întâlnim o câștigătoare a Ligii Campionilor, o echipă multinațională, însă acest lucru nu trebuie decât să ne motiveze pentru un joc frumos
, a declarat antrenorul Florentin Pera.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 13.00, când se va deschide primul punct de vânzare a biletelor. De la ora 15.30 se va deschide și al doilea punct de vânzare. Prețul bietului este de 10 lei.

Comentarii