Silviu Mares 8 iulie 2013
HC Dunarea se reuneste miercuri dupa amiaza
HC Dunarea se reuneste miercuri dupa amiaza
HC Dunarea se reuneste miercuri dupa amiaza

HC Dunarea Braila va relua pregatirile de miercuri 10 iulie, cand este programata reunirea lotului in vederea noului campionat. Doua dintre noutatile echipei pentru campionatul viitor au sosit deja la Braila, este vorba despre Alina Czeczi si Ramona Farcau. Cealalta achizitie certa a echipei brailene, Lacramioara Stan, fiind in pregatiri cu nationala de tineret a Romaniei, acolo unde se mai afla si antrenorul principal al echipei, Cristian Cezar Preda, dar si perla handbalului brailean, Gabriela Perianu, cei trei avand in fata Campionatul Mondial de tineret ce se va disputa in Danemarca la inceputul lunii august.

Dupa o saptamana de pregatiri in oras, echipa va pleca intr-un cantonament montan la Fundata, o asezare pitoreasca la poalele Masivelor Piatra-Craiului si Bucegi. In aceasta perioada se fac discutii privind eventuale turnee de pregatire care se vor juca in aceasta vara, sau meciuri de pregatire. Deocamdata au fost discutate doar doua jocuri amicale cu HCM Roman, pe 16 si 17 august, urmand sa se mai stabileasca si altele pana la inceperea campionatului, insa nu turnee la Braila, unde Polivalenta este in renovare, sau turnee in celalalt capat al tarii.

Nume nou in staff-ul tehnic

De pregatirea echipei pana la revenirea nationalei de tineret din Danemarca se va ocupa profesorul Viorel Alexandru, antrenorul secund al echipei, impreuna cu profesorul Mihail Dumitru, care se va ocupa de pregatirea fizica a jucatoarelor de la HC Dunarea Braila.

In privinta noutatilor in randul jucatoarelor, la echipa va reveni si Ana Maria Dragut, dar in pastrarea ei la echipa va fi decisa in perioada urmatoare, ea fiind in continuare dorita de CS Universitatea Neptun Constanta, echipa la care a fost imprumutata sezonul trecut si cu care a reusit promovarea in Liga Nationala. Se poarta inca discutii cu cateva jucatoare, unele dintre ele jucatoare tinere si de perspectiva,componente ale loturilor nationale, jucatoare care, daca ar veni la Braila ar putea sa reprezinte solutii pe termen lung la echipa.

Comentarii

1 thought on “HC Dunarea se reuneste miercuri dupa amiaza

  1. Cred ca voi nu aveti minte, ce sa faceti cu Dragut ??? Aceasta este doar o jucatoiare de Divizia A atat, lasati-o sa joace la Constanta, dar si acolo o sa joace fotbal cu nasturii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.