Silviu Mares 4 noiembrie 2017

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 11.00, în etapa a VIII-a a Ligii Florilor, HC DunăreaBrăila, locul al 12-lea în clasament înaintea acestei etape, va evolua în Sala Polivalentă ”Danubius” în compania echipei U Cluj, aflată pe locul 11, tot cu 7 puncte, dar un golaveraj mai bun.

Echipa brăileană, antrenată de Florentin Pera, nu are decât varianta victoriei pentru a face uitate ultimele două rezutate, în care a obținut în extremis un rezultat de egalitate pe teren propriu cu ultima clasată și apoi a pierdut la șapte goluri diferență în deplasarea de la Cisnădie. În cele trei meciuri jucate până acum pe teren propriu HC Dunărea a fost învinsă de CSM Bistrița și HCM Rm. Vâlcea și a remizat cu CSM Slatina, neavând nici o victorie în fața propriilor suporteri.

Partida de astăzi va fi arbitrată de Mihai Pârvu (Bucureşti) şi Mihai Potirniche (Buzău).

Îndemnăm suporterii să-şi susţină favoriţii, respectând cadrul legal, să nu se lase antrenaţi în dispute cu caracter xenofob, rasist şi obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competiţiei şi implicit, suportarea consecinţelor prevăzute de legislaţia în vigoare, este apelul pe care conducerea clubului îl face cunoscut suporterilor brăileni.

Comentarii