Silviu Mares 9 ianuarie 2017
In week-end reincepe baschetul
In week-end reincepe baschetul

La sfârșitul acestei săptămâni echipele de baschet ale CS Cuza Sport Brăila vor relua competițiile. Dacă juniorii U16 și U 18 vor începe meciurile din grupele turneului semifinal Grupa Valorică A, echipa de seniori va încerca să continue seria victoriilor în Liga 1 și să facă uitat eșecul de la Iași din etapa a X-a. Echipa de juniori U13 își va continua competiția în Grupa Valorică C, meciurile urmând să se desfășoare începând din luna februarie.

Primii care vor intra în scenă sunt juniorii U 18, care vor juca sâmbătă, 14 ianuarie, în Sala Polivalentă ”Danubius” cu CSU Știința București. Meciul contează pentru prima etapă din Grupa I a turneului semifinal Grupa Valorică A. Din această grupă mai fac parte: CS U Mobitelco Cluj Napoca, CN Aurel Vlaicu București, C.S.A. Steaua C.S.M. EximBank București, CSU Brașov, CSS Tg. Jiu și CSS Mediaș.

Duminică dimineață, tot în Polivalenta brăileană, juniorii U16 de la Cuza Sport Brăila vor primi vizita celor de la ABC Laguna București, în prima etapă din grupa II a turneului semifinal Grupa Valorică A. Din această grupă mai fac parte:  B.C. Slam București,  L.P.S. Bihorul Oradea, CS U Mobitelco 1 Cluj Napoca,  A.C.S. MC Ball Mangalia,  C.S.U. Ploiești și CSS Mediaș.
Duminică după amiază, seniorii pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici vor întâlni în etapa a XI-a din Liga 1 pe BC Athletic Constanța. Baschetbaliștii brăileni au avut două săptămâni libere de Crăciun și Revelion, iar de la mijlocul săptămânii trecute au reluat pregătirile pentru a continua lupta de a câștiga grupa și de a se bate pentru promovarea în Liga Națională de baschet masculin.

După meciul de la Constanța pentru baschetbaliștii de la Cuza Sport Brăila mai urmează meciul de pe teren propriu cu CSM Steaua Eximbank 2 București, apoi în deplasare la Dinamo 2 București și, în ultima etapă a sezonului regulat, acasă cu ACS Agronomia 4 Sports București.

 

Comentarii