Silviu Mares 13 noiembrie 2012
Alina Gratiela Ene

Alina Gratiela EneIn perioada 8-11 noiembrie, la Hunedoara, in bazin acoperit de 25 m, s-au desfasurat Campionatele Nationale de inot de seniori si juniori I. Dupa ce in prima zi braileanca Alina Gratiela Ene a castigat aurul in proba de 400 m liber la junioare I, iar Gabriela Elena Dragomir a castigat medalia de bronz in aceeasi proba, rezultate care au adus si o medalie de argint la senioare pentru Alina Gratiela Ene, cea care avea sa mai castige aurul la junioare si argintul la senioare si in proba de 200 m mixt, au urmat alte trei zile de competitie in care inotatoarele din Braila au urcat pe podium.

Astfel, vineri 9 noiembrie, Alina Gratiela Ene si-a mai adaugat o medalie de aur la junioare si una de argint la senioare in proba de 50 m fluture, dar si inca o medalie de argint la senioare in proba de 800 m liber, cu timpul de 09:03:23, proba in care Gabriela Elena Dragomir a cucerit bronzul cu timpul de 09:05:78.

Sambata 10 noiembrie, Alina Ene a continuat sa-si adauge noi medalii la aceasta competitie, aur la junioare in probele de 100 m fluture si 100 m mixt, dar si una de bronz la senioare in proba de 100 m fluture, cu timpul de 01:03:71. In aceeasi zi a competitiei, Gabriela Dragomir a s-a clasat pe locul 3 in proba de 200 m liber junioare, cu timpul de 02:08:61.

In ultima zi a Campionatelor Nationale de la Hunedoara Alina Ene a urcat pe treapta a treia a podiumului in proba de 50 m spate a senioarelor si prima pozitie in intrecerea junioarelor si s-a clasat a doua in proba senioarelor de 400 m mixt. Cealalta eleva a Gabrielei Stoicescu, Gabriela Dragomir, a incheiat si ea aceasta competitie cu o medalie de aur in proba de 100 m liber a junioarelor, dar si cu o medalie de argint in proba de stafeta 4×50 m mixt a junioarelor, alaturi de Alina Gratiela Ene si de surorile Livia Ana si Ioana Cristina Pascu, toate reprezentant LPS Braila.

La aceasta competitie a mai participat si Monica Andreea Matachi de la CSM Braila, dar din pacate aceasta nu a reusit sa urce pe podium in niciuna dintre probele la care a participat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.