Silviu Mares 6 octombrie 2017
Jos taxele "Dragomir"!
Jos taxele „Dragomir”!

Astăzi, 6 octombrie 2017, PNL Brăila a demarat o campanie de strângere de semnături. care se intitulează Jos taxele „Dragomir”! Brăila semnează!. Liberalii strâng semnături de la brăileni pentru micşorarea taxei de salubritate de la 11 lei de persoana/lună la 6 lei, dar şi pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie.

Liberalii au organizat un cort în fața sediului de pe Calea Călărașilor nr. 62, unde brăilenii pot semna pentru susținerea inițiativei de eliminare a celor două taxe. Pe lângă acest punct fix, consilierii municipali și județeni ai PNL Brăila, dar și cei doi parlamentari, vor merge pe străzi în municipiu pentru a sta de vorbă cu oamenii și a le prezenta inițiativa lor.

Brăilenii se pot alătura inițiativei liberalilor brăileni vizitând pagina de facebook: https://www.facebook.com/jostaxeledragomir sau semnând petiţia online: https://www.petitieonline.com/jostaxeledragomir, unde pot semna pentru reducerea taxei de salubritate și eliminarea taxei pe apa de ploaie!

Din 1 august 2017, taxa de salubritate putea fi micșorată, după ce în toată România s-a renunțat la taxa de mediu. Primarul Dragomir și administrația PSD nu vor să renunțe la taxă, iar primarul nu a prezentat nici un proiect despre ce va face cu banii încasați. Consilierii PNL au propus micșorarea taxei de salubritate de la 11 la 6 lei, dar PSD și Marian Dragomir au refuzat!
, a spus Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila.

Totodată, liberalii spun că în ultima perioadă au venit la sediul lor mulți brăileni care s-au plâns de facturile mari pentru apa pluvială.

”Mai este puțin și primarul Dragomir o să ne impună și taxă pe aerul respirat. În Brăila se plătește taxă pentru apa de ploaie. Cei mai afectați sunt locuitorii din zona de case, acolo unde facturile sunt lună de lună încărcate cu această taxă. Deși în lunile iulie și august a fost secetă, brăilenii au achitat taxă pe apa de ploaie. Un alt atentat la buzunarul nostru, mai ales că nimeni nu ne spune și ce se întâmplă cu banii încasați pentru apa de ploaie”, a spus Dănăilă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii