Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Anamaria Corneanu 11 noiembrie 2012
Lansarea candidatilor ARD Braila, girata de nume grele, de la Centru

Lansarea candidatilor ARD Braila, girata de nume grele, de la CentruVineri seara, incepand cu ora 18,00, la fostul Club Progresul, de pe B-dul Independentei, a avut loc, intr-un cadru festiv, lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta (ARD) Braila.

Cezar Preda, Alexandru Paleologu, Sever Voinescu, de la „centru”, si o parte dintre candidatii braileni ai acestei formatiuni politice la fotoliile parlamentare au vorbit publicului prezent, membri si simpatizanti ai Partidului Democrat Liberal, Fortei Civice si Partidului National Taranesc Crestin Democrat.

Au fost prezenti Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila, candidat ARD pentru Camera Deputatilor in colegiul 2, Marian Fusea, candidat ARD pentru Camera Deputatilor in colegiul 1, Daniel Mitrofan, candidat ARD pentru Camera Deputatilor in colegiul 3, Silviu Florin Bulgaru, candidat ARD pentru Camera Deputatilor in colegiul 4, Marius Terzea, candidat pentru Camera Deputatilor in colegiul 5, si Mihail Stefanescu, candidat ARD pentru Senat in colegiul 2.

Daca musafirii au punctat, in interventiile lor verbale, atat asupra sanselor Aliantei Romania Dreapta de a accede la guvernare, in urma alegerilor din 9 decembrie, cat si asupra jumatatii de an de cand USL a preluat puterea, considerate, aceste sase luni, cam de catre toti vorbitorii, dezastruoase, ceilalti, candidatii locali, au incercat sa prezinte si unele aspecte din programele lor.

Paul IOAN

Comentarii

3 thoughts on “Lansarea candidatilor ARD Braila, girata de nume grele, de la Centru

 1. Vosganian, despre fecioarele remăritate de la ARD

  Liderii ARD fac tot posibilul să se ascundă de ochiul electoratului și, tocmai de aceea, susțin că 75% din candidații lor ar fi imaculați și nou-nouți în viața politică, afirmă liberalul Varujan Vosganian, care e de părere că, de fapt, am putea discuta despre ”fecioarele remăritate de la ARD”.

  ”Pe bannerele preopinenţilor mei de la ARD, în colegiul din Iaşi în care candidez, scrie, în dreptul fiecăruia, “candidat nou”. Acesta ar fi un avantaj, gândesc ei, care să îndemne pe alegători să-i voteze. Interesant e că ei nu sunt deloc noi în politică, ba dimpotrivă, activează de mulţi ani si au deţinut funcţii importante în structurile locale. Dar pentru Parlament sunt nou-nouţi. Şi, fireşte, în acest fel sugerează că se dezic de Guvernul pe care l-au susţinut. Am crezut că e o invenţie locală, dar, reîntorcându-mă pentru scurt timp în Bucureşti, am văzut în staţiile de autobuz un afiş de campanie în care apar, aplecaţi cu tandreţe unul spre celălalt, Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu. Sub chipurile lor îngemănate precum Tristan şi Isolda stă scris: “75% din candidaţii noştri sunt noi”. Cam ce vrea să însemne asta? Ei zic că e de bine, eu cred că e de rău. Pentru ei, fireşte. Cu alte cuvinte, trei sferturi dintre cei care ne-au guvernat atâta vreme nu erau buni. Iar ţara a rămas pe mâinile lor. Şi nici măcar nu trebuie s-o spunem noi, o recunosc ei înşişi. Am putea spune că greşeala recunoscută e pe jumătate iertată. Din păcate, nimeni nu ne înjumătăţeşte datoriile făcute de ei, numai pentru că au recunoscut că şi-au ales în mod greşit, cu patru ani înainte, trei sferturi dintre candidaţi”, scrie Varujan Vosganian, pe blog.

 2. NAZARE e SLUGOIUL LUI BOAGIU si Anca BOAGIU e SLUGA lui BASESCU (numita ministra de catre Base) . Deci ARD-ul E O CAPUSA BASISTA !!!

  Alexandru NAZARE care se da mare ex-ministru prin Braila era de fapt purtatorul de servieta al Ancai Boagiu inca de cand era Boagiu ministra integrarii europene. Personal i-am intalnit pe amandoi pe data de 06-06-2006 (trei de 6 -sic!!! chestie verificabila) pe o cursa KLM-olandeza Bucuresti-Amsterdam. Nazare asta era un putzoi pe atunci la care ministra se uita cam galeshi. Se vedea ca e ceva mai mult intre ei decat chestiile profesionale.. Boagiu sedea la business class si purtatorul de servieta -Nazare in spatele meu la turist class. Intre ei ma aflam eu si auzeam perfect dicutiile lor. Am ramas socat de naivitatea lor (ca sa nu spun prostie)intr-ale negocierilor politice. O tara intreaga era (si este inca din pacate ) la mana unor dobitoci-tantalaii. Pentru ca Boagiu tot se deplasa la putzoiul de la turist class, a fost avertizata de steward in lb engleza sa nu mai paraseasca zona business si sa nu mai poarte discutii sonore -cu voce tare. Dupa cum o tinea stewardul sub observatie pe ministra integrarii presupun ca nu era deloc steward. Deci trepadusul asta de NAZARE NU E DELOC “OM NOU”.
  DECI, MINCIUNA GOGONATA CA “SUNT OAMENI NOI IN POLITICA ” NU TINE !!! Astia mici sunt capusile crescute sub obladuirea lui Basescu, Incearca si Basescu sa urmeze exemplul taticului Ilici-iliescu, sa-si lase in urma o scoala de trepadusi care sa-i asigure influenta…

 3. Deci. daca Nazare asta era trepadusul lui Boagiu (PDL)inca din 2006, ce a realizat in atitia ani pentru urbea Brailei (?)( pt care candideaza acum) ca sa aiba dreptul sa critice guvernul (pe care la slujit el insusi pana acum) pentru ca nu aloca bani spitalelor din Braila. Pana acum dece nu a criticat guvernul. Dece nu a facut nimic, caci pozitie a avut fiind in coasta(si nu numai -:) unei ministre ! Ani la rand s-au cramponat spitalele si tot orasul de altfel, cu neajunsuri si Nazare s-a gasit abia acum sa critice puterea, in pragul alegerilor electorale.

  Deasemeni mai trebuie sa aducem la cunostinta opiniei publice ca agenti de-ai lui Nazare umbla prin oras (Braila) cu pliante/bonuri sponsorizate de Nazare, pe baza carora cetatenii orasului Braila sa-si ia glicemia gratis. De unde are el bani sa plateasca analizele la atatia cetateni? Eu personal nu as indrazni sa ma las intepat (sa mi se ia sange) de oamenii platiti de Nazare. Cine stie de pe unde au achizitionat acele alea…. Doamne fereste ! Am medic de familie pt asta si nu am nevoie de “pomana” lui Nazare. Parca nu ar sti o tara intrega ca Basescu&trepadusii vrea sa ne imputineze prin orice mijloace. Pe pensionari sa-i bage mai repede in groapa, pe copii sa-i “vaccineze” cu ale lor, iar pe tineri sa-i alunge din tara…Toate sunt lucruri verificabile! Dar sa stiti voi hotilor ca “NU MOR CAII CAND VOR CAINII SI NICI CAINII CAND VOR STAPANII”. Are Dumnezeu grija de si de voi si de noi, de fiecare dupa cum merita!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.