Anamaria Corneanu 27 ianuarie 2013
Liderul liberarilor „ocrotit” de cei din teritoriu
  Liderul liberarilor „ocrotit” de cei din teritoriu
Catalin Boboc sare in apararea lui Crin Antonescu

PNL Braila considera inoportuna orice discutie referitoare la candidatul pentru functia de Presedinte al Romaniei din partea USL. Acest aspect a fost stabilit anul trecut, de forurile de conducere ale USL, iar Crin Antonescu a fost desemnat candidat pentru functia de presedinte al USL.

Proiectul USL este in plina desfasurare si ar fi ineficient sa se schimbe ceva intr-o construc?tie ce functioneaza bine si care a fost validata de electorat. “Legat de ultimele declaratii ale unor fosti sau actuali lideri ai PNL, care il contesta intr-un fel sau altul pe presedintele Crin Antonescu, facem precizarea ca liberalismul inseamna exprimarea neingradita a opiniilor si optiunilor, promovarea valorilor democratice, apararea statului de drept si a ordinii constitutionale, in cadrul institutional reprezentat de structura politica recunoscuta legal – Partidul National Liberal. Tocmai de aceea, consideram ca discutiile trebuie purtate mai intai in interiorul partidului si abia apoi in cadrul public.”, a declarat Catalin Boboc, presedintele PNL Braila.
In aceste conditii, filiala locala a PNL, considera ca o eventuala dezbatere legata de aceasta tema este incheiata, atat timp cat lucrurile au fost stabilite de cel mai inalt for de conducere al partidului, anume Congresul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.