Silviu Mares 23 octombrie 2017

Live2Lead Galati Braila va fi prezentat la Galați, in data de 25 Noiembrie 2017, la Aula Magna a Universitatii Danubius. Evenimentul, aflat la a doua editie, dupa cel organizat anul trecut la Braila, va fi gazduit de Ceprohart SA Braila, Universitatea Danubius si JMT Romania. Usile se deschid la 9:40 pentru inregistrarea participantilor.

Live2Lead incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 15:15. Biletele pornesc de la pretul de 174 lei (Silver – include loc în randurile 10-14, mapa eveniment, coffee break), 211 Ron (Gold – include loc în randurile 6-9, mapa eveniment, coffee break) si  249 Ron (VIP-include loc în randurile 1-5, mapa eveniment, carte John Maxwell, coffee break).

Bilete cu discount early bird si grup sunt disponibile si pot fi achiziționate online prin completarea formularului de inregistrare accesenad link Ticket Information de pe pagina  Live2LeadGalati-Braila eveniment.

Aducem in aceeasi sala la un eveniment cu si despre leadership oameni activi din zona Galati-Braila care sustin si trec la dezvoltarea puternica si dinamica a propriului leadership intr-o viziune de crestere comuna pe termen lung. Live2Lead este un eveniment anual marca John Maxwell Company, care are loc in Atlanta si este dedicat dezvoltarii liderilor. La Galati vom transmite acest eveniment sub licenta JMC si va fi sub forma de VIDEO subtitrat in limba romana.
, a declarat Dan Buteică, managerul Ceprohart SA.

Programul evenimentului este urmatorul:

 • 9:40 – 10:00 Înregistrarea participanţilor
 • 10:00 -10:10 Deschidere eveniment cuvant Organizatori/Parteneri/Sponsori
 • 10:10 – 10:15 Cuvânt în deschidere Sorin Popa – Preşedinte John Maxwell Team România
 • 10:15 – 10:52 John C. Maxwell
 • 10:52 – 11:15 Sesiune interactivă – Lideri locali
 • 11:15 – 11:50 Dave Ramsey
 • 11:50 – 12: 20 Pauza cafea/socializare
 • 12: 20– 12:52 Cheryl Bachelder
 • 52 – 13.22 Sesiune interactivă – Lideri locali
 • 13:22 – 14:19 Warrick Dunn intervievat de Don Yaeger si John C. Maxwell
 • 19 – 14. 55 John C. Maxwell
 • 14:55-15:15 – tombola surpriza, sesiune interactivă Q&A şi concluzii

Speakerii din 2017 sunt: John C. Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder si Warrick Dunn.

John C. Maxwell este autorul nr. 1 de best-seller-uri pe tema leadership-ului in topul realizat de  New York Times, coach, si speaker care a scris peste 100 de carti. In 2014 a fost apreciat ca fiind liderul numarul 1 in sfera de business de catre American Management Association® si cel mai influent expert in leadership din lume conform Business Insider și Inc. Magasine.

Dave Ramsey este om de afaceri, autor cotat cu 7 bestseller de NY Times , realizator de radio si  speaker motivational care a ajutat prin prin emisiunea de radio mii de  persoane  sa gaseasca solutii  pentru depasirea problemelor finaciare si sa aiba o situatie sustenabila. A fost inclus in National Radio Hall of Fame in 2015 si a inventat cuvantul şi conceptul ENTRELEADERSHIP, care combina responsabilitatile antreprenoriale cu ale unui lider.

Cheryl Bachelder, fost CEO la  Popeyes® Louisiana Kitchen, Inc.  Cheryl este cunoscuta pentru gandirea sa strategica, abordarea focusata pe francize,  dezvoltarea unor echipe de lideri remarcabile și performanțe financiare superioare. Cel mai recent ea a fost  clasata pe locul 1 de catre revista Inc, in Top 10 Lista celor mai buni CEO din lume.

Warrick Dunn, fost atacant in fotbalul american NFL si filantrop  este un lider in nenumarate comunitati prin organizatiile sale caritabile cu programe inovatoare inspirate din propria sa viata. Dupa o cariera de 12 ani in fotabalul American si castigarea a numeroase titluri a fost numit de proprietarii NFL  ca partener al Falcon Atlanta.

Live2Lead este conceput pentru a oferi cel mai bun conținut in stiinta conducerii pentru a inspira și a motiva pe participant. In plus se pune accent pe conectarea cu alti lideri influenti din zona, dezbateri, schimb de idei si crearea de  relații care generează rezultate tangibile.

Live2Lead este prezentata in zona Galati de Ceprohart SA Braila, Universitatea Danubius Galati si JMT Romania, membri certificati ai echipei John Maxwell Team.

Informații suplimentare  se pot obtine prin contactarea: Mihaela Patarlageanu la 0742 090 296, prin vizitarea Live2LeadGalati-Braila sau prin e-mail la l2l@ceprohart.ro.

Comentarii