LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal

by Silviu Mares | marți, Mai 16, 2017
LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal

LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal

Echipa de fotbal a LPS Brăila a obţinut medaliile de bronz la Gimnaziada care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Hunedoara. Echipa pregătită de profesorul Cătălin Teodor a obținut și trofeul fair play şi trei premii individuale prin Roberto Chirilă, Răzvan Păvălache şi Napoleon Cot. 

La etapa finală a Gimnaziadei de fotbal băieți, LPS Brăila a terminat pe primul loc în grupă, după ce a câștigat cu 7-2 meciul cu echipa din Craiova, cu 2-1 meciul cu cea din Vaslui şi 6-0 meciul cu echipa din Bucureşti. În semifinale, LPS Brăila a întâlnit reprezentanta județului Cluj, în fața căreia a pierdut cu 3-0. În cealaltă semifinală echipa din Timişoara a învins cu 4-0 echipa din Craiova. În finala mică, echipa de la LPS Brăila, pregătită de Cătălin Teodor, a câştigat cu 1-0 și a intrat în posesia medaliilor de bronz. În finala mare, Timișoara a câștigat cu 4-1 meciul cu cea din Cluj.

Roberto Chirilă a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, Răzvan Păvălache a fost golgeterul turneului, iar Napoleon Cot a fost desemnat cel mai tânăr jucător de perspectivă.

Lotul echipei LPS Brăila: Roberto Chirilă, Ştefan Cîineanu, Alin Ion, Marius Soare, Răzvan Păvălache, Napoleon Cot, Alexandru Decianu, Cosmin Pîrlog.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii