Silviu Mares 16 mai 2017
LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal
LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal
LPS Braila, medaliata cu bronz la Gimnaziada de fotbal

Echipa de fotbal a LPS Brăila a obţinut medaliile de bronz la Gimnaziada care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Hunedoara. Echipa pregătită de profesorul Cătălin Teodor a obținut și trofeul fair play şi trei premii individuale prin Roberto Chirilă, Răzvan Păvălache şi Napoleon Cot. 

La etapa finală a Gimnaziadei de fotbal băieți, LPS Brăila a terminat pe primul loc în grupă, după ce a câștigat cu 7-2 meciul cu echipa din Craiova, cu 2-1 meciul cu cea din Vaslui şi 6-0 meciul cu echipa din Bucureşti. În semifinale, LPS Brăila a întâlnit reprezentanta județului Cluj, în fața căreia a pierdut cu 3-0. În cealaltă semifinală echipa din Timişoara a învins cu 4-0 echipa din Craiova. În finala mică, echipa de la LPS Brăila, pregătită de Cătălin Teodor, a câştigat cu 1-0 și a intrat în posesia medaliilor de bronz. În finala mare, Timișoara a câștigat cu 4-1 meciul cu cea din Cluj.

Roberto Chirilă a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, Răzvan Păvălache a fost golgeterul turneului, iar Napoleon Cot a fost desemnat cel mai tânăr jucător de perspectivă.

Lotul echipei LPS Brăila: Roberto Chirilă, Ştefan Cîineanu, Alin Ion, Marius Soare, Răzvan Păvălache, Napoleon Cot, Alexandru Decianu, Cosmin Pîrlog.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii