Silviu Mares 27 decembrie 2017

Consilierul judetean liberal Danut Lungu s-a declarat dezamagit de faptul ca la implinirea a 28 de ani de la Revolutia din ’89, se dovedeste ca de fapt, n-a fost vorba de o revolutie, ci a fost clar o lovitura de stat.

In opinia lui Danut Lungu lovitura de stat din Decembrie ’89 a fost facuta de seniorii celor care pe 22 decembrie 2017 comemorau revolutionarii braileni.

Dupa 28 de ani, dupa ce oamenii au iesit in strada, si-au dat viata pentru tara, pentru principii, pentru crezul intr-un stat de drept, pentru democratie, putem vedea si in Parlament, cu legile justitiei pe repede inainte, putem vedea si ce se intampla si in consiliile locale in acest an, prin hotararile din CLM si din CJ adoptate tot pe repede inainte si in functie de majoritatea pe care o controleaza, netinand cont de parerea opozitiei
, a spus consilierul judetean PNL, Danut Lungu.

Consilierul PNL spune ca partidul sau a venit atat in CLM cat si in Consiliul Judetean cu propuneri clare si ferme, pe care cei din majoritate le-au ignorat.

Mai mult, Lungu spune ca cei din alianta PSD-ALDE au fost mai mult interesati de politizarea directiilor si serviciilor din subordinea Consiliului Judetean si Primarie.

Comentarii