Silviu Mares 6 ianuarie 2017
Meciul Dunarii Braila de la Rm. Valcea a fost reprogramat pentru marti
Meciul Dunarii Braila de la Rm. Valcea a fost reprogramat pentru marti

Update: În urma solicitarii făcute de HC Dunărea Brăila pentru amânarea meciului din Liga Nationala de handbal feminin, etapa a XII-a, împotriva echipei HCM Rm. Vâlcea, care urma să aibă loc sâmbătă, 7 ianuarie, FRH a reprogramat meciul pentru marți, 10 ianuarie, de la ora 17:00. 

Handbal Club Dunărea Brăila nu a putut pleca în această dimineață către Râmnicu Vâlcea, acolo unde are programat pentru sâmbătă, de la ora 17:30, partida din etapa a XII-a din Liga Nationala de handbal feminin, cu HCM Râmnicu Vâlcea.
Cauza neefectuării deplasării este vremea nefavorabilă, care a dus la închiderea tuturor drumurilor din județul Brăila, cel puțin până la ridicarea codului portocaliu de viscol și ninsori.
Conducerea clubului HC Dunărea Brăila a solicitat Federatiei Romane de Handbal amânarea partidei cu HCM Rm Vâlcea și se așteaptă răspuns din partea forului conducător al handbalului românesc.

Dacă FRH va accepta amânarea meciului, handbalistele de la HC Dunărea vor face în această după amiază, de la ora 17.30, un antrenament în Sala Polivalentă din Brăila.

În meci restanță din etapa a XI-a a Ligii Naționale, CSM București a învins joi seara pe CSM Unirea Slobozia cu 32-25. Astăzi, la Brașov, Corona Brașov va întâlni pe U Alexandrion Cluj.

Comentarii