Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 1 noiembrie 2017
Medicii de familie vor picheta, joi, Prefectura si Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate

Joi, 02 noiembrie a.c., în intervalul orar 11.00-12.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, pe timpul acţiunilor de pichetare organizate de Asociaţia Societatea de Medicină Generală/Medicină de Familie Brăila. Acţiunile vin în urma deciziei luate în cadrul Coaliţiei “Solidari pentru Sănătate”.

Ca urmare a cererii de organizare a adunării publice, prin acest protest sa va picheta Instituţia Prefectului judeţului Brăila şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Brăila.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a protestului, Jandarmeria Brăila recomandă participanţilor să adopte un comportament adecvat activităţilor cu public numeros, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmerie, în situaţia în care observă persoane care au un comportament antisocial.

Pe 15 noiembrie, Coaliţia va organiza un miting la Bucureşti, în cadrul căruia organizatorii şi-au propus să arate că în România nu se mai poate asigura asistenţă medicală primară în lipsa unor schimbări fundamentale care să asigure calitatea adecvată a actului medical. Şi la acest protest vor participa atât medici, cât şi pacienţi.

Comentarii