Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
ProBraila 31 octombrie 2012

Daca pana acuma zvonistica spunea ca filiala locala a PP-DD nu va merge la parlamentare sau daca o va face cu siguranta nu va avea mai mult de trei candidate, iata ca misterul a fost rezolvat astazi.

In cadrul unei conferinte de presa, Sorin Ovidiu Balan i-a prezentat pe oamenii alaturi de care va merge la alegerile parlamentare din iarna. Daca pe o parte dintre ei ii cunoastem, pentru pozitiile din Consilul Judetean, de altii habar nu aveam. Tot astazi a mai fost confirmat un zvon care i-a facut oleaca pe politicieii braileni.

Cine credeti ca si-a amintit mai nou ca este brailean? E, sa va vad, stiti?!? Pai, numele de Marius Necula va spune ceva, senator in funtie, fost PDL si nou PP-DD, ei tot cu “P” incepe, nu vad care ar fi supararea.

Daca va intrebati cum isi vor duce acestia campania, e simplu intr-un scaunel cald si probabil comod din sediul OTV, unde SOB isi va duce colegii pe rand, pentru a-i prezenta publicului larg. Si daca credeti ca glumesc, va prezentam declaratia lui Balan, dupa cum urmeaza: “Vom avea o campanie agresiva vom arata toate lucrurile rele pe care ei le-au f?cut in patru ani de mandat. Vom folosi fara nici un scrupul OTV-ul de o sa va plictisiti de noi si dumneavoastr? si familiile dumneavoastra.”, a spus carismaticul ziarist.

Ca sa nu va mai tin in suspnas va prezint si lista de candidati a partidului depusa astazi la sediul Biroului Electoral Judetean :

Marius Necula va candida pentru un Senat 1

Mihai Danut a optat pentru Senat 2

Gabriel Musceleanu Camera Deputatilor Colegiul1

Sorin Ovidiu Balan Camera Deputatilor Colegiul 2

Mariana Nistor Camera Deputatilor Colegiul 3

Gabriel Cadar Camera Deputa?ilor Colegiul 4

Costic? Cojea Camera Camera Deputatilor 5

Comentarii

3 thoughts on “Mister elucidat, PP-DD merge la parlamentare !

 1. Unde ati surprins aceasta imagine, lumea din cadru participa la vreo inmormantare sau parastas? I-a certat sau urechiat cineva pe rand, de sunt toti cu capetele plecate si privirile pline de penitenta? Sau prin atitudinea asta arata ca deja au plecat steagurile in fata contracandidatilor? Vizionare placuta…. OTV vegheaza…

 2. Unii parca vin de la prasit ! Halal candidati , astia sunt la gramada ?cu PDL? sau cu ARD pentru tine ( sau mai bine arzi tu pentru mine)

 3. ATENTIE MARE PE CINE ALEGEM !!! Omul bun se cunoaste dupa roade-fapte si nu dupa promisiuni electorale!!!

  Burtosii astia din fotografie se pare ca sunt bine merci ! Ce mai vor?
  Ghici ce a realizat Balan pentru urbea Brailei de cand e in consiliul local?
  Brailenii l-au votat si el a asigurat partidului PP_DD cateva sedii prin oras, lucru care i-a fost imposibil inaintea alegerilor locale (lucru verificabil). Si cum „ZIUA BUNA SE CUNOASTE DE DIMINEATA” va spunem ADIO d-le Balan! Ne-ati dovedit cat de patriot sunteti !!!
  Si apoi eu nu pot sa uit cum v-ati vaicarit la OTV , cum ca sunteti sarac! Ce fel de sarac sunteti d-le Balan. Ca tot la OTV v-ati laudat cu vacante prin tari exotice (lucru verificabil). Eu atata stiu! Cetateanul occidental e numit sarac cand are masa si casa dar nu isi permite vacante internationale. Iar cetateanul autohton e considerat sarac, cand nu are nici casa nici masa, de vacante nici vorba. D-ta imbuibatule, in ce categorie intri? Nici sarac autohton , nici occidental …miselule!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.