Silviu Mares 4 noiembrie 2017

Dacia Unirea Brăila a pierdut meciul cu CS Afumați din etapa a XV-a a Ligii a 2-a, după un meci dominat de la cap la coadă de echipa ilfoveană, net superioară brăilenilor în acest meci. Evoluția jucătorilor de la Dacia Unirea nu s-a ridicat la nivelul pe care l-au demonstrat în alte meciuri, având în vedere că din cauza problemelor financiare în săptămâna premergătoare jocului aceștia nu s-au antrenat așa cum ar fi trebuit.

Confruntată cu numeroase probleme din cauza situației financiare a clubului, echipa pregătită de Alin Pânzaru a protestat la începutul meciului cu CS Afumați afișând un banner cu mesajul ”10 luni plătite doar cu promisiuni. Conducem fotbalul brăilean pe ultimul drum!”. Jucătorii de la Dacia Unirea speră ca mesajul lor să ajungă și la autorități și aceștia să caute să urgenteze alăcarea sumelor promise și aprobate de CLM la sfârșitul lunii august.

Brăilenii au primit rapid primul gol și asta s-a văzut în evoluția ulterioară a jocului. În minutul 5, CS Afumați a beneficiat de o lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta. Mingea a fost centrată în careu, de unde Avram a trimis cu capul până la Răzvan Patriche, iar acesta a reluat cu capul şi a făcut inutil plonjonul lui Ţicrea. Meciul a continuat cu dominarea gazdelor, în timp ce brăilenii au avut doar două situații de poartă mai periculoase în prima repriză.

În partea a doua a jocului brăilenii au mai avut o situație de gol, dar cei care au controlat jocul au fost cei de la Afumați, care au ratat  foarte mult și s-ar fi putut desprinde pe tabela de marcaj. Abia în ultimul minut de prelungiri al meciului, la ultimul atac al ilfovenilor, Dorin Burlacu a şutat plasat de la 10 metri, la rădăcina barei, şi l-a învins pe portarul Ţicrea, 2-0 pentru CS Afumați.

”Am întâlnit o echipă bună, iar diferența de scor putea fi și mai mare. Am luat gol repede, iar ei se puteau distanța încă din prima repriză. Sufocați de probleme nu am putut pune prea multe probleme în meciul de astăzi”, a declarat Alin Pânzaru.

CS Afumaţi: Andr. Marinescu – Onea, Robicek, Rz. Patriche, Perju, Olariu, Rz. Avram, Vl. Tudorache, Buduroi, Şt. Vasile, Mug. Dedu. Rezerve: Mişa – Buzea, Ispir, D. Burlacu, Caliani, Mitu, Vlada
Antrenor: Vasile Neagu

Dacia Unirea Brăila: Ţicrea – Gab. Niţă, Stănciulescu, Covaciu, C. Mihai (min. 60 Iosofache) – Ed. Oprea, Ol. Bucur, P. Ioan (min. 34 M. Dima), Cubleşan (min. 71 Banyoi) – C. Roşu, Al. Pop. Antrenor: Alin Pânzaru.

Miercuri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, Dacia Unirea Brăila va primi vizita celor de la Dunărea Călărași, cea mai în formă echipă din Liga a 2-a.

Comentarii