Silviu Mares 13 noiembrie 2013
O noua sala de fitness si un nou club sportiv in Braila

Ministrul tineretului si sportului, Nicolae Banicioiu, a emis in urma cu cateva luni un ordin prin care 15 cluburi din tara vor infiinta sectii de sambo, un stil de arte martiale originar din Rusia. Printre aceste cluburi se afla si CSM Braila, iar antrenoarea acestei sectii nou infiintate va fi antrenoarea sectiei de judo, Carmen Constantin, care se va ocupa de initierea viitorilor practicanti ai acestui sport, nou in Romania, dar asemanator cu judo.

Astfel, incepand de luni, 18 noiembrie, CSM Braila in parteneriat cu Forever Gym organizeaza cursuri de initiere pentru sambo si judo. Cursurile se desfasoara la Sala de fitness Irina, din strada Delfinului nr. 7, bl. P3 si sunt coordonate de antrenoarea sectiei de judo a CSM Braila, Carmen Constantin. La aceste cursuri pot participa copii cu varsta cuprinse intre 3 si 7 ani. Pregatirile vor incepe cu diverse jocuri si multa gimnastica, apoi „se va trece la elemente specifice pentru sambo sau judo, in functie de aptitudinile copiilor”, asa cum a declarat Carmen Constantin.

Sala de fitness unde isi are sediul clubul Forever Gym, a fost inaugurata luni, 11 noiembrie si are toate dotarile necesare, pentru grupe de 15-20 de persoane, asa cum ne-a declarat Fanel Purice, presedintele clubului sportiv. Acesta a mai spus spera ca Firever Gym sa fie o pepiniera a CSM Braila.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.