Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 21 noiembrie 2012

Directia Judetena pentru Tineret si Sport Braila a organizat etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului scolar la fotbal, competitie la care au participat echipe de la 16 licee brailene, impartite in patru grupe, iar castigatoarele fiecarei grupe s-au calificat la turneul final local. Echipa de la Liceul cu Program Sportiv, antrenata de profesorul Teodor Catalin, nu a avut si a castigat faza judeteana a acestei competitii, urmand sa reprezente Braila la etapa pe tara a acestei competitii, care va avea loc in primavera la Focsani.

LPS Braila a obtinut urmatoarele rezultate: 7-1 cu Grupul Scolar „Grigore Moisil”: 1-1 cu Colegiul National „Nicolae Balcescu”, si 9-0 cu Grupul Scolar „Gheorghe K. Constantinescu”, in grupa, iar turneul final, unde s-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare,  LPS Braila a invins cu 5-0 echipa Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” si cu 6-0 echipa Liceului Pedagogic D.P. Perpessicius si au remizat, scor 3-3, cu cei de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. Echipa pregatita de Teodor Catalin, avandu-l in echipa si pe mijlocasul de la CF Braila, Georgel Punga, care a fost desemnat cel mai bun atacant al turneului, a castigat trofeul ONSS – faza judeteana.

Marius Haranita de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau a fost desemnat cel mai tehnic jucator, Sorin Neagu de la Liceul Pedagogic D.P. Perpessicius a fost desemnat cel mai bun fundas, iar Ionut Ciuperca de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” a primit diploma pentru cel mai bun portar.  Pe locul al doilea al turneului s-a clasat echipa Liceului „Nicolae Iorga”, iar pe locul al treilea s-a clasat echipa antrenata de Nicusor Baldovin. de la  Colegiul Tehnic Edmond Nicolau.

La faza judeţeană rezervată echipelor din ciclul gimnazial urban, au participat în această toamnă 16 echipe de la solile din municipiu, iar locul intai a fost adjudecat de echipa Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau”, antrenată de Nicuşor Baldovin, pe locurile urmatoare clasandu-se formaţia Şcolii „Mihail Sadoveanu”, iar pe al treilea cea a Şcolii „Radu Tudoran”.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.