Silviu Mares 10 noiembrie 2019

Încă de la primele ore ale zilei liderii principalelor partide politice au votat în Brăila. Europarlamentarul Mihai Tudose a votat pe listele suplimentare în orașul Ianca, acolo unde votează de mai mulți ani.

Liderul PNL Brăila, consilierul județean Alexandru Dănăilă a spus că a votat pentru o Românie normală, pentru o Românie în care, în momentul în care ai o problemă de sănătate și trebuie să mergi la spital, să nu te gândești de două ori dacă vei reuși să îți rezolvi această problemă.

Senatorul Ion Rotaru a spus că a votat pentru un președinte care să reprezinte toți românii, pentru un președinte onest, muncitor și harnic.

Tudose a spus că a votat președintele după ce și l-a imaginat și în funcția CSAT-ului, și în relațiile externe, și în relația cu românii, și am votat în consecință.

Președintele PMP Brăila, profesorul Viorel Botea a declarat că a votat pentru respectarea drepturilor oamenilor, ale românilor, respectarea a tot ceea ce înseamnă calitatea vieții, a tot ceea ce înseamnă valoare, a tot ceea ce înseamnă român. 

Comentarii