Silviu Mares 9 ianuarie 2018

Liga Florilor la handbal feminin se reia miercuri, 10 ianuarie 2018, cu meciurile etapei a XI-a. HC Dunărea Brăila va juca în deplasare la Corona Brașov. Echipa pregătită de Florentin Pera a plecat spre Brașov marți dimineață, meciul fiind programat miercuri, de la ora 20.00 și va fi transmis în direct de Digisport și Telekomsport.

Partida de la Brașov va fi arbitrată de clujenii Gabriel Badiu și Ioan Barbu, iar observator din partea FRH a fost delegat Viorel Vicea din București.

În ultimele 4 confruntări directe între cele două echipe, HC Dunărea Brăila s-a impus în toate. Ultimele două meciuri disputate la Brașov au fost câștigate de echipa brăileană la limită, 22-21 în aprilie 2016 și 27-26 în octombrie 2016.

După 10 etape HC Dunărea Brăila ocupă locul 9 în clasament cu 13 puncte și golaveraj 217-226, iar Corona Brașov se află pe locul 5, cu 18 puncte și golaveraj 254-234.

Reluăm meciurile din Liga Națională cu o deplasare dificilă la Brașov, unde vom întâlni pe Corona, o echipă puternică ce și-a anunțat candidatura pentru ocuparea unui loc pe podium în acest sezon. Noi ne-am pregătit cu seriozitate pentru această partidă, iar jucătoarele au răspuns foarte bine tuturor solicitărilor. Ne dorim ca acumulările din perioada cantonamentului montan , precum și din perioada jocurilor de pregătire jucate în luna decembrie, să se reflecte în meciul de mâine seară și să oferim minunaților suporteri brăileni motive de bucurie și de ce nu, un rezultat pozitiv
a declarat antrenorul Florentin Pera înaintea plecării spre Brașov.

Referindu-se la zvonurile privind o eventuală despărțire de portarul Elena Voicu, Pera a precizat că nu s-a pus problema ca să renunțe la ea.

Vreau să asigur pe toată lumea că Elena Voicu este o jucătoare de baă a echipei, pe care eu contez inclusiv în procesul de reconstrucție al echipei și nu se pune problema să renunț la ea. Datorită unei accidentări la genunchi ea nu s-a antrenat în ultimele zile. O așteptăm să revină cât de curând pentru că avem nevoie de ea. Stare de sănătate a sportivei s-a îmbunătățit considerabil și există posibilitatea ca până la ora jocului să fie aptă, în funcție de rezultatul examenului RMN de astăzi. În rest tot lotul este apt pentru meciul cu Corona
, a precizat Pera.

Comentarii