Silviu Mares 20 noiembrie 2017

În această seară, începând cu ora 17.30, peste 350 de membri și simpatizanți ai Partidului Național LiberalBrăila au participat la mitingul organizat în fața Prefecturii Brăila. Astfel, PNL Brăila s-a alăturat celorlalte organizații județene din țară organizând un miting de susținere a moțiunii de cenzură intitulată ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, care a fost citită astăzi în Parlament.

Adrian Tabarac a citit în fața protestatarilor textul moțiunii de cenzură, pe care liberalii au inițiat-o în parlament.

Liviu Dragnea şi PSD au minţit în campanie şi au propus românilor un program de guvernare nerealizabil. În luna iunie şi-au dărâmat propriul guivern, au schimbat fără consultare programul de guvernare şi menţin ţara într-o stare de tensiune continuă. Au provocat un haos generalizat în toate domeniile vitale – justiţie, la sănătate și educație, la fiscalitate sau administraţie.  Astăzi, Mihai Tudose, Liviu Dragnea și camarila din jurul lor au devenit un pericol real pentru oamenii activi din această țară. Sunt în război cu cei care muncesc, cu cei care produc şi sunt dispuşi să sacrifice viitorul copiilor tăi pentru a-şi salva prezentul lor.
spun liberalii care cer demiterea Guvernului Tudose și plecarea PSD de la guvernare.

La miting au fost prezenți consilieri locali și județeni ai PNL, dar și membrii de la organizațiile din județ ale partidului. Cei prezenți au afișat pancarde și au strigat lozinci împotriva PSD și a liderului acestora, Liviu Dragnea.

Liberalii acuză PSD că au dus țara în haos și au trecut în revistă ”Efectele Guvernării PSD”:

• România este ultima ţară din UE în topul investiţiilor în resursa umană, dar PSD vrea să fim prima ţară care lasă plata contribuțiilor de asigurări sociale și de sănătate exclusiv în sarcina angajatului.

• În România avem o paritate de 9 pensionari la 10 angajaţi, un deficit la bugetul de pensii de 4,5 miliarde de euro, dar PSD vrea micşorarea contribuţiilor la Pilonul II de pensii şi chiar naţionalizarea acestuia.

• În România natalitatea scade de 27 de ani, dar PSD a plafonat indemnizaţia pentru creşterea copiilor.

• România ocupă locul 5 în Europa la producţia de petrol şi gaze, dar PSD vrea să plătim cea mai scumpă benzină. Prețurile la carburanți au crescut cu 12% din august până în noiembrie. Prețul la gaze urmează să crească cu 6%.

• Inflația a crescut de 13 ori față de începutul anului.

• Avem cel mai scump euro din istorie, 4,64 Lei/Euro, faţă de nivelul de 4,46 Lei/Euro promis în campanie.

• Indicele ROBOR s-a dublat de la începutul anului şi ratele pentru un credit prima casa au crescut în medie cu 160 de lei.

• PSD a îndatorat țara cu 10 miliarde de euro în 7 luni. – FĂRĂ SĂ FIE CRIZĂ ECONOMICĂ.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii