Silviu Mares 31 august 2015
Politia braileana in actiune
Politia braileana in actiune
Politia braileana in actiune

În cursul zilei de duminică, 30 august, poliţişti de la structurile de ordine publică şi rutieră, din cadrul Poliţiei oraşului Făurei şi Secţiilor 3 şi 4 de Poliţie Rurală Făurei şi Ianca au acţionat pe raza de competenţă, pentru a combate comerţul ilicit şi producerea evenimentelor rutiere.

Pe timpul acţiunilor, poliţiştii au legitimat 12 persoane, controlat 9 societăţi comerciale, verificat 5 autovehicule şi au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.035 lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, şi Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În aceeași zi, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, poliţiştii au constatat 59 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 19.805 lei, şi au reţinut în vederea suspendării două permise de conducere.

Comentarii