Anamaria Corneanu 26 ianuarie 2013
Presedintele filialei locale a Noii Rpublici ii bate obrazul primarului
  Presedintele filialei locale a Noii Rpublici ii bate obrazul primarului
Stefanescu este suparat pe primar

Mihail Stefanescu se intreaba cum isi incep ziua de lucru autoritatile locale si in special primarul Aurel Simionescu despre care spune fara pic de retinere ca nu are nici un pic de jena.

Ce l-a determinat pe acesta sa fac astfel de declaratii, este simplu proaspat incheiata campanie de la alegerile parlamentare la care a candidat si Mihail Stefanescu pentru un post de senator. Acesta ne-a marturisit ca are niste amintiri nu tocmai placute din campanie, legate de locuitorii cartierului Lacul Dulce despre care spune ca traiesc in niste conditii mizere.
„Legat de autoritatile locale pot sa amintesc bizara situatie in care locuitorii cartierului Lacul Dulce platesc taxe pe scurgerea apei menajere si nu au canalizare. Incerc sa-mi imaginez cum incep ziua de lucru alesii nostri locali si ce bifeaza ei, seara, la capitolul realizari din agenda de lucru? Deja suntem in cei 4 ani de legislatura, alegerile fusera si daja incepem sa ne hranim din buzunarele umplute cu promisiuni desarte!”, a declarat Mihail Stefanescu.
Supararea politicianului este cu atat mai mare, cu cat spune ca, brailenii care locuiesc acolo isi arunca apa in fata curtii si sunt nevoiti sa spele la lighean, asta pentru ca municipalitatea nu a vrut sa mai faca un mic efort pentru a trage si in aceasta zona canalizare. “Il intreb pe primar daca are pic de jena fata de oamenii care locuiesc acolo? Cum este posibil sa nu aiba canalizare si dupa ce se spala la lighean sa iasa in fata portii si sa arunce apa, pentru ca alta solutie nu au. Chiar nu se putea un mic efort si pentru ei?”, a mai spus acesta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.